Η Alienware φέρνει στο φως Gaming Laptops με οθόνες έως τα εκπληκτικά 480Hz

Όλες οι δημιουργίες της Alienware – Dell, θα πλαισιώνονται από πλατφόρμα της AMD, τόσο επεξεργαστή, όσο και κάρτας γραφικών.

Μέχρι τα 480Hz θα φτάνουν οι οθόνες στα νέα m17 R5 & x17 R2 Gaming Laptops, τα οποία θα βασίζονται εξ ολοκλήρου σε hardware της AMD, θέτοντας νέα όρια στις επιδόσεις.

Οι δύο σειρές, m17 R5 και x17 R2 των AMD Advantage laptops προστίθενται στην οικογένεια των gaming προϊόντων της εταιρίας, και ενώ το hardware τους είναι το ίδιο εντυπωσιακό, τα συγκεκριμένα θα έρχονται με οθόνες έως τα 480Hz. Στο εσωτερικό συναντάμε την σειρά AMD Ryzen 6000 (Zen 3) και μαζί τους, οι AMD Radeon RX 6000 (RDNA 2) συμπληρώνουν το κομμάτι των γραφικών παρέα με πλήθος από τεχνολογίες της AMD.

Ένα από τα μοντέλα μάλιστα φέρει την ολοκαίνουργια AMD Radeon RX 6850M XT 12GB GDDR6 GPU ενώ μαζί με τις τεχνικές της AMD για δυναμική εναλλαγή της ισχύος, η Alienware υπόσχεται κορυφαίες επιδόσεις.

Από πλευράς εμφάνισης, τα laptops διατηρούν αρκετά παραπλήσια εμφάνιση με το παρελθόν, όμως αυτό δε φαίνεται πως είναι πρόβλημα για άλλους που αγοράζουν laptops ίδιας σχεδίασης εδώ και χρόνια.

Παρόλο που το hardware τους αρκεί για όλους τους σύγχρονους τίτλους και θεωρείται high end για τα δεδομένα ακόμα και των enthusiasts, τα βλέμματα κλέβουν οι οθόνες, όπου βρίσκουμε Full HD και UHD παραλλαγές στις 17 ίντσες, ενώ το μοντέλο με τον αριθμό ρεκόρ των 480Hz είναι Full HD.

Αξίζει να σημειώσουμε βέβαια, ότι στη λίστα, υπάρχει και ένα gaming monitor με 120Hz και ανάλυση 3840 x 2160 pixels (UHD) το οποίο για εμένα είναι πιο εντυπωσιακό και χρήζει ιδιαίτερης μνείας.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα