Η BeQuiet γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας με τα νέα προϊόντα FX

Η BeQuiet φέρνει πολύχρωμο φωτισμό στο προσκήνιο και λανσάρει επίσημα τη σειρά FX για να γιορτάσει τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Η γερμανική εταιρία έκανε τα πρώτα της βήματα σαν προμηθευτής εξαρτημάτων για PCs, όταν είδε ότι θα μπορούσε να βελτιώσει κάποια από αυτά. Το 2002 έκανε την αρχή με ένα πάνελ απόσβεσης θορύβου, ενώ το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο τροφοδοτικό με στοιχεία που αποσκοπούν στη μείωση του θορύβου πριν περάσει στους ανεμιστήρες το 2009, με την κυκλοφορία των πρώτων Silent Wings. Αργότερα, το 2010 μπήκε και στην αγορά των ψυκτρών για επεξεργαστές.

Τα τελευταία 20 χρόνια η BeQuiet έχει παρουσιάσει πλήθος προϊόντων: από PC cases μέχρι κλειστού τύπου υδροψύξεις για επεξεργαστές και έχει κερδίσει αρκετές φορές με τα προϊόντα της τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και πολλούς enthusiasts, οι οποίοι ψάχνουν τις καλύτερες επιδόσεις από τα προϊόντα τους.

Προσωπικά έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 20 διαφορετικά μοντέλα της εταιρίας και τα περισσότερα μου έκαναν καλή εντύπωση, ιδίως στον τομέα της ποιότητας κατασκευής. Με αφορμή λοιπόν τα 20 χρόνια της, η BeQuiet αποκάλυψε τρία προϊόντα τα οποία θα τα έχουμε και στο 8Bitz πολύ σύντομα, ενώ το 8Bitz.gr είναι και ανάμεσα στα media που συγχάρηκαν την εταιρία και το βίντεό μας αναρτήθηκε στην ειδική σελίδα που ετοίμασαν για τα 20 χρόνια.

Η σειρά που αποκάλυψε η BeQuiet ονομάζεται FX και περιλαμβάνει το νέο Pure Base 500 FX το οποίο βασίζεται στην απλή έκδοση, την Pure Loop 2 FX και την Pure Rock 2 FX.

Το Pure Base 500 FX βασίζεται στον προκάτοχό του και αλλάζει τους τρεις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες Pure Wings 2 για τους εντυπωσιακούς Light Wings με ARGB φωτισμό. Για τον πιο εύκολο έλεγχο των fans, η BeQuiet ενσωματώνει στο case και ένα ARGB hub για έως και έξι συνολικά συσκευές ARGB. Η προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου ξεκινά από τα 149,90€.

Η υδρόψυξη Pure Loop 2 FX είναι ακριβώς η ίδια με την αρχική έκδοση και το μόνο που βλέπουμε να αλλάζει, είναι οι ανεμιστήρες, από τους κλασικούς Pure Wings 2 στους νεότερους Light Wings που φέρουν ARGB φωτισμό και δημιουργούν μια πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του συστήματος.

Η εταιρία λανσάρει τη συγκεκριμένη σε τρεις εκδόσεις με μεγέθη 240mm, 280mm και 360mm, καλύπτοντας έτσι κάθε σύστημα και απαίτηση. Οι προτεινόμενες τιμές διαμορφώνονται στα 129,90€, 139,90€ και 154,90€.

Τελευταία έχουμε την αερόψυκτρα Pure Rock 2 FX παίρνει σαν βάση την δημοφιλή Pure Rock 2 στην οποία η BeQuiet τοποθετεί έναν Light Wings 120mm PWM και υψηλής ταχύτητας για να κρατήσει χαμηλά τις θερμοκρασίες, προσφέροντας και οπτικό θέαμα. Αυτή η αερόψυκτρα θα πωλείται έναντι 52,90€.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα