Raijintek Ageras 12: Νέοι ανεμιστήρες τώρα και με ARGB φωτισμό

Η γνωστή από τις υδροψύξεις και cases Raijintek, μας δείχνει τη νέα σειρά fans, Ageras 12 ειδικά σχεδιασμένοι για cases, υδροψύξεις αλλά και αερόψυκτρες.

Συνεχίζοντας την κλασική συνταγή με τα ελληνικά ονόματα, η Raijintek φέρνει στο φως τη σειρά Ageras, παρμένο εκ του “Αέρας”, και η οποία αποτελείται από πολλά και διάφορα μοντέλα με διαγώνιο πάντα τα 120mm.

Με hydraulic bearings και μοντέλα με λευκό frame, οι συγκεκριμένοι υπόσχονται υψηλές επιδόσεις παντού, ενώ φαίνεται ότι η Raijintek είχε αρκετά ψηλά το κομμάτι της αισθητικής, και οι Ageras είναι ένα καλό παράδειγμα αυτής της τακτικής. Η βελτιστοποιημένη φτερωτή για υψηλό airflow και τα διάφορα αντικραδασμικά πέλματα στις γωνίες των ανεμιστήρων οδηγούν, κατά τη Raijintek, σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Από πλευράς επιδόσεων, οι Ageras 12 υπόσχονται μέχρι και 67.38 CFM αέρα στις 2200 RPM με μόλις 33 dB.

Φυσικά από τους ανεμιστήρες δεν λείπει η ποικιλία και έτσι έχουμε εκδόσεις με μαύρο χρώμα, λευκό χρώμα και με Addressable RGB φωτισμό 5V (ARGB), που ταιριάζει με όλες τις σύγχρονες μητρικές. Λεπτομέρειες για τις τιμές τους θα μάθουμε σύντομα, μόλις κυκλοφορήσουν και επίσημα στην αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα Raijintek Ageras 12. Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Raijintek.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα