Πωλήσεις ρεκόρ σημειώνει ο AMD Ryzen 7 5800X3D: Ξεπερνά ακόμα και τους Zen 4!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές, ο Ryzen 7 5800X3D της AMD είναι ο επεξεργαστής με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ξεπερνώντας αυτές ακόμα και των νεότερων μοντέλων της σειράς Ryzen 7000.

Σε ορισμένα καταστήματα, ο Ryzen 7 5800X3D της AMD ξεπερνά σε πωλήσεις τους υπόλοιπους επεξεργαστές της AMD, συμπεριλαμβανομένου του πιο πρόσφατου επεξεργαστή της Intel. Οι πωλήσεις έχουν αυξήσει σε τέτοιο βαθμό τη ζήτηση όπου δεν υπάρχουν αρκετά τεμάχια για να καλύψουν την αγορά, επομένως η AMD θα αυξήσει την τιμή του συγκεκριμένου part σύντομα.

Ο Ryzen 7 5800X3D της AMD είναι επί του παρόντος μια αρκετά δελεαστική επιλογή για νέα συστήματα επειδή οι μητρικές AM4 είναι φθηνές, ενώ ακόμα και ο δρόμος της αναβάθμισης σε κατόχους κάποιας AM4 μητρική φαντάζει ένα εύκολο σενάριο, ιδίως γιατί οι επιδόσεις του κλείνουν όμορφα το κενό μεταξύ της σειράς Ryzen 5000 και των Ryzen 7000.

Αυτή την ώρα, οι επεξεργαστές Zen 4 της AMD απαιτούν την αγορά μιας νέας μητρικής X670 με το ολοκαίνουργιο AM5 socket, αλλά και νέων μνημών DDR5, και φυσικά κανένα από τα δύο δεν είναι προσιτά.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα