Το The Last of Us Part I έρχεται στο PC στις 3 Μαρτίου

Στα The Game Awards, η Sony επιβεβαίωσε ότι το The Last of Us Part I θα έρθει στο PC στις 3 Μαρτίου 2023, με περίπου έξι μήνες διαφορά από την έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 5.

Όπως και η έκδοση για το PlayStation 5, το The Last of Us Part I προσφέρει στους παίκτες εκμοντερνισμένο gameplay, βελτιωμένο έλεγχο, βελτιωμένα γραφικά, εξερεύνηση και μάχη.

Ενώ το αρχικό Last of Us κυκλοφόρησε στο PlayStation 3 και έγινε remaster στο PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro, η Sony ένιωσε την ανάγκη να επανεκδώσει το παιχνίδι για την τωρινή κονσόλα, το PlayStation 5. Τα καλά νέα για τους παίκτες PC είναι ότι αυτή η προσπάθεια έδωσε στην εταιρία την ευκαιρία να φέρει το The Last of Us στο PC, ανοίγοντας το παιχνίδι σε ένα διαφορετικό και καινούργιο κοινό.

Στο PC, το The Last of Us αναμένεται να τρέξει σε υψηλότερες αναλύσεις και framerates από την έκδοση για PlayStation 5, εφόσον οι παίκτες διαθέτουν αρκετά ισχυρό hardware. Συν τοις άλλοις, οι παίκτες του PC θα μπορούν πιθανότατα να παίξουν το παιχνίδι με μοναδικές βελτιώσεις γραφικών και να περιμένουν υποστήριξη για AMD FSR 2 και Nvidia DLSS που θα βελτιώσουν κατά πολύ τις επιδόσεις.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα