‘Λευκά Χριστούγεννα’ ετοιμάζει η ASUS με τις ROG Strix RTX 40 White Edition

Οι White Edition ROG Strix RTX 40 της ASUS κάνουν την εμφάνισή τους και ολοκληρώνουν το lineup της εταιρίας για τη γενιά της Nvidia.

Φαίνεται ότι το ROG department της ASUS ετοιμάζεται για πολύ λευκά Χριστούγεννα φέτος, αποκαλύπτοντας δύο νέες ολόλευκες ROG Strix για τη σειρά RTX 40 της Nvidia.

Ήδη στην αγορά υπάρχουν οι ROG Strix RTX 4080 και RTX 4090 της ASUS, που πρόκειται για ισχυρές προτάσεις με μεγάλες ψύκτρες, αναβαθμισμένους ανεμιστήρες Axial-tech και φωτιζόμενο cooler.

Οι νέες κάρτες γραφικών ROG Strix RTX 40 της σειράς White Edition της ASUS είναι πανομοιότυπες με τις κανονικές τους εκδόσεις, και το “White Edition” προσθέτει αυτό το λευκό χρώμα σε κάθε πτυχή της ψύκτρας, με το PCB και τα λοιπά στοιχεία της να παραμένουν τα ίδια.

Η κάρτα καταλαμβάνει 3.5 PCI slots και έχει μήκος 35.7 εκατοστά, όπως και όλες οι υπόλοιπες της σειράς ROG Strix της ASUS. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ROG Strix αποτελούν τις κορυφαίες υλοποιήσεις της ASUS, οι οποίες αποτελούν την αφρόκρεμα της ASUS όσον αφορά τις κάρτες γραφικών.

Και οι δύο αυτές GPU τροφοδοτούνται από μία και μόνο σύνδεση 12VHPWR και οι δύο GPU έρχονται με δύο αντάπτορες από PCIe 8-pin σε 12VHPWR, για τους χρήστες παλαιότερων τροφοδοτικών.

Οι κάρτες γραφικών ROG Strix RTX 4080 και RTX 4090 της ASUS αποτελούν τις πιο ακριβές υλοποιήσεις της εταιρίας για την σειρά RTX 40, και τα νέα μοντέλα White Edition της ASUS αναμένονται με ακόμα μεγαλύτερο premium στην τιμή τους μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν και αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα