Η Gigabyte λανσάρει τις μητρικές B760 για τους νεότερους Intel Core 13th gen CPUs

Οι non-K επεξεργαστές 13ης γενιάς της Intel λαμβάνουν το απαραίτητο chipset για όσους θέλουν ένα σύγχρονο PC με λιγότερα χρήματα.

Η GIGABYTE λανσάρει τις μητρικές καρτες της σειράς Intel B760 με συνολικά 15 μοντέλα σε τύπους ATX, Micro ATX και Mini ITX, συμπεριλαμβανομένων των B760 AORUS MASTER, B760M AORUS PRO AX, B760 AORUS ELITE AX και άλλων.

Αν και τοποθετούνται στη mid-range κατηγορία, οι μητρικές κάρτες GIGABYTE B760 είναι εξοπλισμένες με κορυφαία χαρακτηριστικά που συναντώνται στις αντίστοιχες μητρικές υψηλότερων προδιαγραφών της σειράς Z790, παρέχοντας ισχυρή παροχή ενέργειας, κορυφαίο θερμικό σχεδιασμό και προ-ρυθμισμένα προφίλ BIOS που απαιτούνται για να απελευθερώσετε το πλήρες δυναμικό των next-gen επεξεργαστών Intel και της μνήμης DDR5.

Οι μητρικές της σειράς B760 της GIGABYTE είναι κατασκευασμένες για τους τελευταίους επεξεργαστές Intel 13th Gen Core™ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα στη CES 2023. Αυτές οι μητρικές πλακέτες διαθέτουν επίσης την καλύτερη δυνατή συμβατότητα με μνήμες τύπου DDR5. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν τις μνήμες DDR5 μέχρι 7600MT/S και άνω στις πλατφόρμες AORUS μέσω προκαθορισμένων προφίλ στο BIOS.

Η σειρά GIGABYTE B760 ενσωματώνει επίσης τα συστήματα M.2 και PCIe EZ-Latch. Αυτές οι DIY-friendly ρυθμίσεις συμβάλλουν στην απλοποίηση της διαδικασίας κατασκευής PC ή οποιασδήποτε αναβάθμισης στο μέλλον, διευκολύνοντας την αφαίρεση της κάρτας γραφικών μόνο με ένα εύκολο πάτημα του κάτω μέρους και κάνοντας την εγκατάσταση των M.2 SSD πιο εύκολη από ποτέ χωρίς τη χρήση ούτε μιας βίδας.

Αυτή η μεγάλη ισχύς απαιτεί εκτεταμένη ψύξη και η GIGABYTE προσφέρει ακριβώς αυτό με τον ολοκληρωμένο θερμικό της σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας, full-covered ψύκτρας, του διευρυμένου θερμικού προστατευτικού M.2 και μιας 2X χάλκινο 4 έως 10 στρώσεων PCB, για να κρατήσει τα πάντα δροσερά και υπό έλεγχο.

Εξοπλισμένες με κορυφαία χαρακτηριστικά, οι μητρικές πλακέτες της σειράς GIGABYTE B760 παρέχουν επιδόσεις next-gen επεξεργαστών και μνήμης με τρομερή ποιότητα στο ευρύτερο κοινό. Για περισσότερα, βρείτε πληροφορίες στο επίσημο site της Gigabyte.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Gigabyte.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα