Σωρεία αρνητικών κριτικών για το The Last of Us Part 1

Το The Last of Us Part 1 κυκλοφορεί με κυρίως αρνητικές κριτικές στο Steam και το νεότερο patch που υποσχέθηκε η Naughty Dog δε βελτιώνει την κατάσταση.

Το παιχνίδι κυκλοφόρησε με “κυρίως αρνητικές” κριτικές στο Steam, με πολλούς παίκτες να αναφέρουν κακές επιδόσεις για το υλικό τους, καθώς και σφάλματα και καταρρεύσεις. Στην πραγματικότητα, τα κρασαρίσματα φαίνεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το παιχνίδι, με κάποιους να το χαρακτηρίζουν crash simulator.

Ορισμένα από τα προβλήματα απόδοσης μπορεί να οφείλονται στη χαμηλή μνήμη VRAM σε ορισμένες κάρτες. Στις μέρες μας, οι κάρτες γραφικών με μνήμη 8GB δυσκολεύονται σε games όπου απαιτούν άφθονη μνήμη από τα textures (μεταξύ άλλων όπως και το antialiasing), ιδιαίτερα όταν ξεπερνούν την ανάλυση του 1080p.

Για το The Last of Us, η εταιρία κυκλοφόρησε patch (1.01.7), το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δε διορθώνει μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα του game, όπως τα camera jitters και τη γενικότερη σταθερότητά του. Η Naughty Dog αθετεί κατά κάποιον τρόπο την υπόσχεσή της και μεταφέρει περισσότερες βελτιώσεις σε μελλοντικό update.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχουν και πιο ισχυρές GPU με περισσότερη VRAM αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα με αυτόν τον τίτλο.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα