Cougar Cratus: Το high-end PC Case έρχεται με απεριόριστες επιλογές τροποποίησης

Η Cougar παρουσιάζει το Cratus – ένα εκπληκτικό, εμβληματικό mid-tower PC chassis στο οποίο ξεκινούν επικές στιγμές και στήνονται PCs θρύλοι.

Το πλαίσιο του Cratus, το οποίο είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια από ατσάλινους σωλήνες, παρέχει απίστευτη αντοχή και σταθερότητα, αψηφώντας τις αντιλήψεις των μίνιμαλ πλαισίων και του εξωσκελετού τύπου frame.

Και με τα τέσσερα tempered glass πάνελ του (διαμορφωμένα για αισθητική παρουσίαση και δομική ακεραιότητα), οι λάτρεις των custom rigs μπορούν να μετατρέψουν τον άφθονο χώρο στο εσωτερικό του σε ένα διορατικό έκθεμα για τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά τους στον τομέα των modding ή απλά να επιδείξουν την κατασκευή τους.

Σε μια πρώτη επαναστατική καινοτομία στο χώρο, η Cougar εφάρμοσε τις αρχές της μεταφοράς θερμότητας για να σχεδιάσει τη βέλτιστη θερμική απόδοση: μια γωνιακή εσωτερική διάταξη κατευθύνει ένα κυκλικό ρεύμα θερμού αέρα που ανεβαίνει και ψυχρού αέρα που πέφτει για να προσφέρει μέγιστη ροή αέρα.

Επιπλέον, η εκτεταμένη υποστήριξη για πληθώρα λύσεων ψύξης εξασφαλίζει ότι τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης προστατεύονται πάντα από την υπερθέρμανση.

Το Cratus είναι η κορυφή του σχεδιασμού και της μηχανικής της Cougar. Έχοντας ως σημείο έμπνευσης το γλυπτό “C” από το ίδιο του το όνομα, το Cratus παντρεύει τη λειτουργικότητα με την τέχνη, ενώ με μια εκθαμβωτική σειρά φωτισμού συμπληρώνει την εμφάνιση παρέχοντας και έξυπνη διαχείριση καλωδίων.

Το Cratus ανοίγει έναν κόσμο προσαρμοσμένης δημιουργίας με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν:

Η ακρίβεια συναντά την τέχνη

Το Cratus συνδυάζει χαλύβδινους σωλήνες με εργαλειομηχανή ακριβείας με διαμορφωμένο, σκληρυμένο γυαλί σε μια σύνθεση γλυπτικής και μηδενικής χειροτεχνίας. Τα φιμέ πάνελ προβάλλουν άφθονο χώρο για εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και άπειρες επιλογές τροποποίησης.

Δυναμική συναγωγής

Εμπνευσμένη από τις αρχές της συναγωγής θερμότητας, μια υπερυψωμένη γωνία είναι σχεδιασμένη στην εσωτερική διάταξη, παρέχοντας ανώτερη θερμική απόδοση και ροή αέρα, καθώς και επιπλέον χώρο για το τροφοδοτικό.

Δύναμη και ομορφιά

Η λειτουργικότητα ενσωματώνεται άψογα με την αισθητική στην αρχιτεκτονική του Cratus: οι ανθεκτικοί σύνδεσμοι και οι λαβές εύκολης μεταφοράς ενσωματώνονται οργανικά στη δομή του, προσφέροντας σταθερότητα και αντοχή χωρίς να διακυβεύεται η εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Δυναμικός φωτισμός

Μια χαρακτηριστική φωτεινή μπάρα τονίζει τη μοναδικά μίνιμαλ στεφάνη και ένα ειδικό κουμπί RGB σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο μιας εκθαμβωτικής σειράς εφέ φωτισμού. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής LED είναι συμβατός με τη σύνδεση ARGB 5V της μητρικής κάρτας για συγχρονισμό φωτισμού σε όλο το σύστημα.

Απεριόριστη χωρητικότητα κατασκευής

Με εξαιρετική υποστήριξη για μια μητρική κάρτα E-ATX, κάρτες γραφικών 460 mm, δύο σκληρούς δίσκους 3,5″ και τρεις δίσκους SSD 2,5″, το πανίσχυρο Cratus μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τις πιο ακραίες κατασκευές συστημάτων.

Κορυφαία διαχείριση καλωδίων

Η απλή και γρήγορη δρομολόγηση των καλωδίων σε έναν άφθονο χώρο αποθήκευσης 45 χιλιοστών μέσω ενός αρθρωτού καλύμματος σας επιτρέπει να επιδεικνύετε μια ανεμπόδιστη, καθαρή θέα της κατασκευής σας.

Η προτεινόμενη τιμή του στην αγορά θα ανέρχεται στα $499, ενώ κυκλοφορεί άμεσα.

Case  Form FactorMid Tower
Motherboard TypeMini ITX / Micro ATX / ATX / CEB / E-ATX
Dimensions (WxHxD)283 x 636 x 635 (mm)
11.1 x 25 x 25 (in)
I/O PanelType C Gen 2 (Key A 20-pin connector) x 1, USB 3.0 x 4, 4 Pole Headset Audio Jack x1, RGB Button
3.5” Drive Bay2
2.5” Drive Bay3 + 2 (converted from 3.5″ drive bays) / (3 SSD trays included)
Expansion SlotsHorizontal: 7 / Vertical: 4 (install with a vertical bracket in the accessory kit)
Cooling Fan SupportFront: 120mm x 2 / 140mm x 2
Top: 120mm x 3 / 140mm x 2
M/B Side: 120mm x 3
Rear: 120mm x 1
Pre-installed FansFront: 120mm ARGB fan x 2
Rear: 120mm ARGB fan x 1
Speed: 1000 ± 100 RPM
Connector5V 3 Pin (ARGB) / 3 Pin (Fan)
Maximum Number of Fans9 Max.
Water cooling SupporFront: *280mm / 240mm / 140mm / 120mm
Top: 360mm / 280mm / 240mm / 120mm
M/B Side: 360mm / 240mm / 120mm
Transparent PanelTempered Glass x 4
Onboard Lighting SystemYes
RGB Sync with M/BYes
Max. Graphics Card Length460 (mm)) / 18.1 (in) without fans and radiator at M/B side
325 (mm) / 12.8 (in) with fans and radiator at M/B side
Max. CPU Cooler Heigth190 (mm) / 7.5 (in)
Max. PSU Lenght200 (mm) / 7.9 (in)

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα