Το Palworld σπάει το ρεκόρ του DOTA 2 και ξεπερνάει τα 19 εκ. αντίτυπα

Σε μια εκπληκτική πορεία μέχρι τώρα, το Palworld κατέκτησε πρωτιές στα chart του Steam, σπάζοντας το ρεκόρ των ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών στην πλατφόρμα της Valve.

Ο τίτλος που μοιάζει σε στιλ με τα (αγαπημένα) Pokemon και αναπτύσσεται από την Ιαπωνική Pocket Pair, ξεπέρασε το 1.5 εκατομμύριο ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες στην πλατφόρμα, ξεπερνώντας το DOTA 2, το οποίο κατείχε τη θέση για σχεδόν έξι χρόνια με μέγιστο αριθμό 1.295.114 παικτών.

Αυτό το επίτευγμα είναι απόδειξη ότι το κράμα του Palworld, με τη συλλογή πλασμάτων α λα Pokemon, τον ανοικτό κόσμο που μας αφήνει να ταξιδέψουμε όπως επιθυμούμε και όλα τα mechanics του, αποτελεί τη μαγική συνταγή για να περάσουμε άφθονες ώρες μπροστά από την κονσόλα η το PC μας.

Τα reviews είναι πολύ θετικά για την ώρα, και το ελκυστικό gameplay του παιχνιδιού αποτελεί το βασικό γεγονός που το ανέβασε γρήγορα στην κορυφή του Steam.

Η επιτυχία του Palworld εκθρόνισε επίσης το Lost Ark (των Tripod Studio/Smilegate και published από την Amazon Games), το οποίο κατείχε τη δεύτερη θέση με 1.325.305 ταυτόχρονους παίκτες.

Εντυπωσιακά νούμερα καταγράφουν βέβαια και οι πωλήσεις του παιχνιδιού.

Η developer Pocket Pair, αποκάλυψε ότι το Palworld πούλησε πάνω από 19 εκατομμύρια αντίτυπα σε περίπου δύο εβδομάδες, με το εντυπωσιακό νούμερο των 86.000 αντιτύπων που πωλούνται ανά ώρα.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα