The Tower 300 Snow Micro PC Build by AK Mod

Ο AK Mod σε νέες περιπέτειες με ένα σύστημα βασισμένο στο The Tower 300 της Thermaltake και σε ένα ισχυρό σύστημα με 14ης γενιάς Intel Core και 4080.

Εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel Core i7 14700K, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce RTX 4080 SUPER και υδρόψυξη με προϊόντα της EKWB, είναι έτοιμο να αναλάβει τα πιο απαιτητικά tasks, είτε πρόκειται για gaming υψηλών απαιτήσεων, επεξεργασία βίντεο ή σύνθετο 3D rendering.

Στο ρόλο της μητρικής, η ROG STRIX B760-G GAMING WIFI και παρέα με τις GeIL POLARIS RGB συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Η υδρόψυξη περιλαμβάνει ένα EKWB EK-Quantum Velocity2 Edge D-RGB που πιάνει ολόκληρο το socket και διαθέτει όμορφο διακοσμητικό σε ασημί χρώμα, ένα mini reservoir EKWB EK-Quantum Kinetic FLT 120 DDC PWM D-RGB, λευκά ψυγεία EK-Quantum Surface S420 και τέλος EK-Quantum Torque fittings.

Όλα αυτά μπήκαν στο Thermaltake The Tower 300, στην mATX εκδοχή του που διατηρεί την μοναδική εμφάνιση από το μεγαλύτερο αδελφάκι του, με πιο μαζεμένες διαστάσεις για πιο γήινα PC setups.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα