Το νέο Xbox Series X Galaxy Black Digital Edition διαθέσιμο για προπαραγγελία

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας κονσόλας Xbox Series X Digital Edition, η οποία θα γίνει διαθέσιμη στις 15 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ και στις 29 Οκτωβρίου σε άλλες περιοχές του πλανήτη.

Η Microsoft συνεχίζει να εκπλήσσει τους gamers με νέες κυκλοφορίες και αναβαθμίσεις για την οικογένεια Xbox Series X/S.

Η πρόσφατη ανακοίνωση για την έκδοση “Galaxy Black” της Xbox Series X με 2TB αποθηκευτικό χώρο σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη εμπειρία gaming.

Παράλληλα, η έκδοση Series S στο νέο χρώμα “Robot White” προσφέρει μια πιο μοντέρνα και ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο προσιτή κονσόλα.

Η διαθεσιμότητα του “Robot White” και στο κορυφαίο μοντέλο Series X δίνει στους χρήστες περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσουν την κονσόλα τους στο προσωπικό τους στυλ.

Προπαραγγελίες των Xbox Series στο BestBuy:

  • Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition: $599.99, Επίσημο site.
  • Xbox Series X – 1TB Digital Edition: $449.99
  • Xbox Series S – 1TB σε Robot White: $349.99

Η έκδοση Galaxy Black είναι η πρώτη κονσόλα στην οικογένεια που προσφέρει την επιλογή 2TB out of the box.

Πώς τα πάνε οι πωλήσεις;

Αν και οι αναλυτές είχαν προβλέψει μια πιο αργή ανάπτυξη για την Xbox Series X/S, τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κονσόλες της Microsoft τα πηγαίνουν μέτρια και έχουν μόλις ξεπεράσει αυτές του original Xbox, μένοντας πίσω από το λανσάρισμα του Xbox One αλλά και του θρυλικού πλέον Xbox 360, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Βέβαια, ο Mat Piscatella, ένας από τους κορυφαίους αναλυτές της βιομηχανίας των video games, επιβεβαιώνει ότι οι κονσόλες Xbox Series X/S διατηρούν έναν σταθερό ρυθμό πωλήσεων, συγκρίσιμο με αυτόν του Xbox 360.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα