Η Porsche Design επιστρέφει με την AOC AGON PRO PD34

Ένα εξαιρετικό QD-OLED panel ζει μέσα στην καινούργια οθόνη Porsche Design AOC AGON PRO PD34 που έρχεται με το αστρονομικό ποσό των 1,199€.

Οι ιδιαίτερες γωνίες, η ασημί μεταλλική βάση και η κυρτή σχεδίαση είναι τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν στο νέο gaming monitor της AOC που φέρνει το λογότυπο της Porsche Design ξανά στο προσκήνιο. Στο 8Bitz είχαμε δοκιμάσει την AOC Agon Pro PD32M η οποία έθετε ψηλά τον πήχη των επιδόσεων – όπως και της τιμολόγησης.

Η νεότερη προσθήκη είναι αυτή τη φορά κυρτή (1800R) και έρχεται με διαγώνιο 34 ίντσες και QD-OLED panel που διακρίνεται για τα ζωντανά χρώματα και το εξαιρετικό contrast.

Στην καρδιά της PD34 το πάνελ φέρει ανάλυση UWQHD 3440 x 1440 pixels, σε αναλογία διαστάσεων 21:9. Αυτός ο καμβάς Ultra-wide προσφέρει εκτεταμένη προβολή τόσο για παιχνίδια όσο και για επαγγελματικές εφαρμογές.

Με εξαιρετικό χρόνο απόκρισης 0,03 ms GtG και εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, η Porsche Design AOC AGON PRO PD34 προσφέρει καθαρότητα κίνησης και απόκριση που ταιριάζει με την ακρίβεια μηχανικής της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche.

Η μέγιστη φωτεινότητα των 1000 nits, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση VESA DisplayHDR True Black 400, εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα και πρακτικά άπειρη αναλογία αντίθεσης. Παράλληλα με αυτά, στο επίκεντρο βρίσκονται και τα AMD FreeSync Premium Pro όσο και το NVIDIA G-SYNC για ρευστή εμπειρία gaming.

Η οθόνη διαθέτει κάλυψη 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, 99% AdobeRGB και 99% DCI-P3, ενώ έρχεται βαθμονομημένη από το εργοστάσιο.

Σχεδιαστικά, η Porsche Design AOC AGON PRO PD34 στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο από πλευράς ποιότητας κατασκευής και υλικών με τη βάση να κατασκευάζεται από χυτό αλουμίνιο.

Συνδεσιμότητα Αντάξια ενός Κέντρου Διοίκησης

Η σουίτα συνδεσιμότητας της PD34 είναι ολοκληρωμένη και με ανθεκτικότητα στο μέλλον. Διαθέτει 2x θύρες HDMI 2.1 για υποστήριξη κονσολών τρέχουσας γενιάς, 1x DisplayPort 1.4, 3x θύρες USB 3.2 downstream και 1x θύρες USB 3.2 upstream και 1x θύρα USB-C 3.2 Gen 2 με 65W Παροχή Ισχύος.

Ο ενσωματωμένος διακόπτης KVM και η λειτουργία Picture-by-Picture (PbP) προσφέρουν πρόσθετη ευελιξία σε επαγγελματίες που εκτελούν πολλαπλές, παράλληλες εργασίες. Η PD34 ενσωματώνει απρόσκοπτα το λογισμικό G-Menu της AOC, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα τις ρυθμίσεις OSD και τις λειτουργίες της οθόνης.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα