“Μυρωδιά πολλών οκτανίων” στο νέο F1 Manager 2022

Η Frontier Developments ανακοίνωσε χτες ότι το επίσημο simulator της Formula 1, F1 Manager 2022, θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου σε PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One και οι φίλοι της F1 θα έχουν πλέον δύο σημαντικά games να περιμένουν.

Πέρα από το F1 2022 που ετοιμάζει η EA Games μαζί με την εξαγορασμένη πλέον Codemasters, η Frontier θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου το F1 Manager 2022. Το συγκεκριμένο προορίζεται για αυτούς που θέλουν να μπουν στο “τιμόνι” της ομάδας και όχι του μονοθεσίου, προσφέροντας μια διαφορετική εμπειρία.

Μπαίνοντας στο ρόλο του Team Principal, έναν από τους πιο πιεστικούς ρόλους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι παίκτες θα φέρουν την ομάδα που έχουν επιλέξει στη δόξα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA Formula One 2022, και όχι μόνο.

Το F1 Manager 2022 προσφέρει στους φίλους του σπορ μια απαράμιλλη εμπειρία F1, αποτυπώνοντας με πρωτοφανή λεπτομέρεια τον κόσμο της F1 και τον υψηλών οκτανίων ενθουσιασμό της διοίκησης μιας ομάδας.

Από το paddock μέχρι το βάθρο, οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν αποφάσεις εντός και εκτός πίστας για να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους, ενώ παράλληλα θα ικανοποιούν τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και τους τόσο σημαντικούς χορηγούς της ομάδας.

Πριν από κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, οι αρχηγοί των ομάδων θα επιλέξουν τα ελαστικά και τα ανταλλακτικά, καθώς και θα καθορίσουν τους στόχους από τους χορηγούς για να ενισχύσουν την οικονομική τους θέση.

Στις περιόδους προπόνησης, οι οδηγοί θα εξοικειωθούν με την πίστα και το αυτοκίνητο, αποκτώντας έτσι άποψη ώστε να κατανοήσουν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου πριν από την πολύ σημαντική περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών, όπου θα είναι στα χέρια του παίκτη να αποφασίσει πότε θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του για να βελτιστοποιήσει τη θέση του στο grid.

Τι νέο έρχεται στο F1 Manager 2022;

Με ένα πλήρες ρόστερ οδηγών παγκόσμιας κλάσης για να διαλέξετε (F1, F2 και F3), ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν νέους οδηγούς και να δημιουργήσουν την ομάδα των ονείρων τους.

Κάθε οδηγός από το Line-up της F1 2022 είναι ρεαλιστικά  δημιουργημένος και έχει αποτυπωθεί ψηφιακά ώστε να τους αντικατοπτρίζει με ακρίβεια όπως και το οδηγικό τους στυλ όταν βρίσκονται στην πίστα.

Η ικανότητα, το ταπεραμέντο και ο αθλητισμός ενός οδηγού είναι απαραίτητα για κάθε ομάδα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζονται από τις βασικές βαθμολογίες απόδοσης, παρέχοντας στους παίκτες ζωτικές πληροφορίες για το πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οδηγούς τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ακριβώς όπως και στον πραγματικό κόσμο των αγώνων, με την πάροδο του χρόνου οι οδηγοί θα αποσυρθούν από το άθλημα, οπότε είναι ζωτικής σημασίας οι παίκτες να σκέφτονται εκ των προτέρων για να διασφαλίσουν ότι έχουν μια σταθερή ροή ανερχόμενων ταλέντων στην ομάδα, αν θέλουν να εξασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη κληρονομιά τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με το F1 Manager 2022.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα