Τι είδαμε στο Gameathlon Summer 2022;

Το καλοκαιρινό Gameathlon υποδέχτηκε χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Αθήνα, το σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου. Και αυτή είναι η ετυμηγορία μας.

Με πολλούς εκθέτες και άφθονη όρεξη κύλισε το καλοκαιρινό Gameathlon Summer 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο. Το Gameathlon που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού, σήμαινε ότι οι διοργανωτές προετοίμασαν τα πάντα στην εντέλεια φέρνοντας πλούσιο περιεχόμενο για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο.

Ένα show με δεκάδες gamers, cosplayers, content creators και περσόνες της ελληνικής σκηνής, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο στο Π. Φάληρο, όσο το θερμόμετρο στους εξωτερικούς χώρους χτυπούσε κόκκινο. Οι διοργανωτές είχαν και αρκετά mini events, πρωταθλήματα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια και φυσικά, τον απαραίτητο εξαερισμό για να δροσιστούν όλοι, σε κάθε γωνία του γηπέδου.

Δείτε το δικό μας, μικρό clip από το event στο κανάλι μας και ακολουθήστε μας για το υλικό που έρχεται από εμάς!

Το σημαντικότερο στοιχείο του event βέβαια όπως και κάθε χρόνο είναι το LAN party στο οποίο φέτος είδαμε πολλά ιδιαίτερα PCs και μαζί, τα ιδιαίτερα builds από OverChilled PC Builds, με εντυπωσιακό hardware και custom υδροψύξεις.

Τρία ήταν τα συστήματα που βρίσκονταν στο προσκήνιο και μαζί με τα υπόλοιπα PCs που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές του Gameathlon. Την παράσταση έκλεψαν τα PCs του Γιώργου από Overchilled PC Builds, όπου με τις σκληρές σωληνώσεις, τα εντυπωσιακά cases όπως το Jonsbo Mod5 κέντρισαν τα βλέμματα και των πιο παρατηρητικών.

Τα PCs με το πλούσιο RGB, τις RTX κάρτες γραφικών και τους επεξεργαστές της Intel που ανέβασαν στα social media οι διοργανωτές, στήθηκαν μέσα σε μερικά 24-ωρα για να μπορέσουν να υποδεχτούν τον κόσμο που κατέφθανε συνεχώς στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο.

Οι φωτογραφίες μας μιλούν από μόνες τους, και είναι η ετυμηγορία μας:

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα