Φορητή οθόνη; Η Philips έχει τη λύση, με ένα Full HD IPS monitor 15.6″

Ο φορητός εξοπλισμός βρίσκεται σε μεγάλη ζήτηση σήμερα και έτσι η Philips έφτιαξε την “16B1P3302” για να φροντίσει την κάθε μας ανάγκη, με IPS panel και ανάλυση Full HD.

Τα specs της συγκεκριμένης βάζουν την Philips ξανά στο προσκήνιο των φορητών οθονών, και παρά την περίεργη ονομασία της, η 16B1P3302 είναι μια οθόνη μεγέθους laptop, με διαγώνιο 15.6 ίντσες, βολική βάση και αξιοσημείωτες λειτουργίες.

Το θετικό, είναι πως στο πίσω μέρος, βρίσκουμε ένα IPS panel με LED backlight που υπόσχεται πιστά χρώματα, αξιοπρεπές μαύρο και μεγάλες γωνίες θέασης, ενώ η ανάλυση είναι τα τυπικά και άκρως ικανοποιητικά για το μέγεθός της, 1920 x 1080 pixels.

Από την οθόνη όμως δε λείπουν οι σύγχρονες συνδέσεις, μιας και η αγορά των φορητών οθονών ποικίλει, ανάλογα με το ποια κατηγορία κοιτάζουμε. Αυτό το μοντέλο όμως έρχεται με υποδοχές USB Type C και Type A (με υποστήριξη του προτύπου DisplayLink για εύκολη σύνδεση) επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν βίντεο υψηλής ανάλυσης από το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους.

Παρέα με την βάση που στέκεται σε πολλαπλές γωνίες και τεχνολογίες όπως οι LowBlue για εκπομπή χαμηλού μπλε φωτός και του Flicker-Free panel, προσθέτουν σε εργονομία και ξεκούραστη χρήση της οθόνης. Τέλος, η οθόνη είναι ήδη διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή τα 239€, ολοκληρώνοντας το πακέτο. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα