H AOC AGON PRO PD27S είναι μια ακόμα gaming οθόνη με την υπογραφή Porsche Design

Specs και εμφάνιση παρμένες από τα αυτοκίνητα, έρχονται στο γραφείο μας, και η AOC μας παρουσιάζει μια ακόμα gaming οθόνη Porsche Design.

Με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz (έως και 170 Hz μέσω overclocking), χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG), καθώς και πιστοποίηση DisplayHDR 400 και ευρεία γκάμα χρωμάτων, η PD27S είναι το σπορ αυτοκίνητο των gaming οθονών και με χαρακτηριστικά που αγγίζουν αρκετούς χρήστες.

Στο παρασκήνιο της AGON PRO PD27S τρέχει ένα IPS panel με WLED backlight, 27 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 pixels και 1.07 δις αποχρώσεις, υποστηρίζοντας το πρότυπο Adaptive Sync, το οποίο έχουμε αναλύσει ψάχνοντας “τι είναι το variable refresh rate“.

Το design δείχνει στιβαρό, με μια μεταλλική βάση σε ανθρακί χρώμα, με γωνίες παρμένες από κάποιο σπορ αυτοκίνητο της Porsche. Η βάση είναι αφαιρούμενη και τη θέση της μπορεί να πάρει μια VESA 100×100 (mm) για στήριξη στον τοίχο ή το γραφείο.

Αυτό το, πραγματικά εντυπωσιακό monitor έρχεται και με κρυφό φωτισμό στα πλαϊνά, αλλά και με δύο ηχεία ισχύος 5W, που θα καλύψουν βασικές πλην χρήσιμες ανάγκες για καθημερινή χρήση, και για χρήση σε έναν χώρο γραφείου.

Τα 170Hz επιτυγχάνονται μέσω της DisplayPort ενώ η HDMI τερματίζει στα 144Hz, που είναι και αυτά αρκετά εάν δεν υπάρχει δυνατότητα χρήσης του επικρατέστερου προτύπου σύνδεσης (DisplayPort).

Εκτός αυτών, στο κάτω μέρος βρίσκουμε πλήθος θυρών, όπως ένα USB hub με 4 USB 3.2 για σύνδεση περιφερειακών και μέσων αποθήκευσης, δύο HDMI, δύο DisplayPort και όλα αυτά με την προτεινόμενη τιμή των 499€, τιμή που θα έρθει και στη χώρα μας από αυτή την εβδομάδα.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της AOC.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα