Καλωσορίζουμε το νέο EA App, αντίο Origin

“Μια ταχύτερη, πιο αξιόπιστη και πιο βελτιωμένη εμπειρία gaming” μας υπόσχεται η EA Games που αναβαθμίζει επιτέλους το παλιό Origin.

Το Origin είναι ο επίσημος client της EA Games, από τον οποίο μπορούμε να αγοράσουμε, να κατεβάσουμε και να τρέξουμε όλα τα παιχνίδια της εταιρίας. Είναι επίσης ο client που δεν ξεχώρισε για το πόσο καλά τρέχει στο PC και σε πολλές περιπτώσεις ήταν τροχοπέδη για να επιλέξουμε παιχνίδια της εταιρίας.

Τώρα, και με αφορμή την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου anime-based Need for Speed Unbound, το EA App βγήκε από τη σκιά της εταιρίας και είναι και επίσημα διαθέσιμο για λήψη.

Το EA App για PC βγήκε από την έκδοση beta, δίνοντας στους παίκτες PC μια εναλλακτική λύση στο παλιό πρόγραμμα Origin. Με το EA App, η Electronic Arts προσφέρει στους παίκτες PC μια πλατφόρμα που ισχυρίζεται ότι είναι πιο γρήγορη, πιο αξιόπιστη και πιο βελτιωμένη, δίνοντας στο PC μια καλύτερη συνολικά gaming εμπειρία από αυτή που προσέφερε το Origin.

Οι gamers μπορούν επίσης να συνδέσουν τους λογαριασμούς Steam, Xbox και PlayStation για να δημιουργήσουν μια ενοποιημένη λίστα φίλων από όλες τις πλατφόρμες. Αυτό θα διευκολύνει τους παίκτες να παίζουν μαζί σε παιχνίδια που υποστηρίζουν cross-play.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα