Η Gigabyte φέρνει τις νέες μητρικές B650 για τους AMD Ryzen 7000

Με την άφιξη των AMD επεξεργαστών της σειράς Ryzen 7000 που βασίζονται στη νέα αρχιτεκτονική Zen 4, η GIGABYTE, το κορυφαίο brand υπολογιστών στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα τις μητρικές B650E, B650 που είναι έτοιμες να τροφοδοτήσουν αυτούς τους next-gen CPUs.

Χάρη στη νέα υποδοχή AM5, οι gaming μητρικές AORUS B650E και B650 είναι εξοπλισμένες με σχεδίαση άμεσης ψηφιακής τροφοδοσίας και μια πλήρως καλυμμένη μονάδα ψύξης για να διατηρούν τα κυκλώματα δροσερά.

Αυτές οι AORUS μητρικές διαθέτουν συνδεσιμότητα PCIe 5.0, υποστήριξη για μνήμη DDR5 και τις λειτουργίες AMD EXPO™ και Intel® XMP για DDR5-6600 και περισσότερο.

Οι gaming μητρικές AORUS είναι επίσης εξοπλισμένες με τον φιλικό προς το DIY σχεδιασμό γρήγορης εγκατάστασης και αφαίρεσης εξαρτημάτων PCIe και M.2, καθιστώντας τις μελλοντικές αναβαθμίσεις γρήγορες και εύκολες.

Η παροχή ενέργειας και ο θερμικός σχεδιασμός ήταν πάντα οι κορυφαίοι παράγοντες όσον αφορά την απόδοση της CPU.

Για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των gamers που αναζητούν ισχυρές και ταυτόχρονα σταθερές επιδόσεις συστήματος, οι AORUS B650E και B650 gaming μητρικές έχουν σχεδιαστεί με μέγιστη 16+2+2-φασική διπλή ισχύ PWM, που καλύπτεται από μια τεράστια ψύκτρα που έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη επιφάνεια από την προηγούμενη γενιά, ώστε να διασφαλίζεται η ομαλότερη παροχή ισχύος ακόμα και υπό φόρτο.

Άλλοι θερμικοί σχεδιασμοί, όπως mega-heatpipes 8mm και ειδικές ψύκτρες σε βασικά εξαρτήματα, βελτιώνουν σημαντικά τη σταθερότητα και τη συνολική απόδοση του συστήματος. Με τον φιλικό σχεδιασμό των χαρακτηριστικών PCIe και M.2 EZ-Latch στις gaming μητρικές AORUS B650, η GIGABYTE κάνει την αλλαγή εξοπλισμού πολύ πιο εύκολη.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα