Οι GeForce RTX 4080 της Gigabyte καταφθάνουν στην αγορά

Η σχεδίαση των GIGABYTE WATERFORCE και WINDFORCE επιτρέπουν στους gamers να απολαμβάνουν ακραίες επιδόσεις και ψύξη σε μια κορυφαία εμπειρία gaming

Οι νέες GPUs της σειράς GeForce RTX 40 έχουν ένα τεράστιο άλμα απόδοσης, επιτρέποντας στους gamers και τους δημιουργούς περιεχομένου να απολαμβάνουν gaming με εξαιρετικά υψηλά FPS και να βελτιώνουν την αποδοτικότητα της ροής εργασίας.

Η GIGABYTE παρέχει στους χρήστες δύο θερμικούς σχεδιασμούς WATERFORCE και WINDFORCE, συμπεριλαμβανομένων των υδρόψυκτων καρτών γραφικών AORUS XTREME, των αερόψυκτων καρτών γραφικών AORUS MASTER, GAMING OC, AERO OC και EAGLE OC, οι οποίες ανταποκρίνονται σε διάφορες απαιτήσεις και ανάγκες.

Σειρά AORUS XTREME WATERFORCE – AORUS XTREME WATERFORCE WB, AORUS XTREME WATERFORCE

Η AORUS WATERFORCE WB είναι η κορυφαία επιλογή για όσους επιθυμούν να κατασκευάσουν συστήματα υδρόψυξης open-loop. Η GIGABYTE ειδικεύεται στo θερμικό σχεδιασμό, παρέχοντας βέλτιστη απόσταση διαύλων μεταξύ των μικροπτερύγων για ενισχυμένη μεταφορά θερμότητας από την GPU μέσω σταθερής ροής υγρού.

Τα χάλκινα μικροπτερύγια με σχεδίαση βύθισης συντομεύουν τη διαδρομή αγωγής θερμότητας από την GPU, έτσι ώστε η θερμότητα να μεταφέρεται γρήγορα στην περιοχή του διαύλου για τη διοχέτευση του υγρού.

Επιπλέον, με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία “Leak detection”, το ενσωματωμένο κύκλωμα ανίχνευσης διαρροής καλύπτει ολόκληρο το εξάρτημα και το μπλοκ υγρών και μπορεί να ειδοποιεί αμέσως τους χρήστες με φωτεινές ενδείξεις που αναβοσβήνουν με το πρώτο σημάδι διαρροής, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη διαρροή έγκαιρα και να αποτρέψουν τυχόν περαιτέρω ζημιές στο σύστημα.

Τόσο το μπροστινό κάλυμμα όσο και η πίσω πλάκα της κάρτας γραφικών υποστηρίζουν φωτισμό RGB, επιτρέποντας στους παίκτες να προσαρμόσουν το δικό τους στυλ μέσω του λογισμικού GIGABYTE CONTROL CENTER (GCC).

Η κάρτα γραφικών AORUS XTREME WATERFORCE all-in-one παρέχει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία της και αθόρυβη εμπειρία παιχνιδιού μέσω μιας εύκολης εγκατάσταση της.

Το ψυγείο αλουμινίου 360 χιλιοστών συνοδεύεται από τρεις ανεμιστήρες 120 χιλιοστών με διπλά ρουλεμάν που διατηρούν την κάρτα γραφικών σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η χάλκινη πλάκα έρχεται σε άμεση επαφή με την GPU και τη VRAM, σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό σχεδιασμό της διάταξης υδρόψυξης ταυτόχρονα, το υγρό δεν περνάει μόνο μέσα από την GPU αλλά και τα MOSFET και άλλα κρίσιμα εξαρτήματα ενισχύοντας τα θερμικά χαρακτηριστικά ολόκληρης της κάρτας γραφικών.

Επομένως, η GPU διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες και προστατεύει άλλα εξαρτήματα ώστε να λειτουργούν σταθερά και με ασφάλεια για μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το εφέ RGB στην πρόσοψη, την πλευρά, την πίσω πλάκα και τους ανεμιστήρες των καρτών γραφικών.

Και, οι σωλήνες μήκους 460 mm είναι ενσωματωμένοι στο πίσω μέρος της κάρτας, οι οποίοι μπορούν να αποφύγουν την παρεμβολή με το ψυγείο CPU, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τη διαχείριση καλωδίων με ευκολία.

Σειρές AORUS WINDFORCE– AORUS MASTER

Οι AORUS είναι η κορυφαίες gaming κάρτες γραφικών που επιθυμούν οι gamers και οι fans. Οι AORUS προσφέρουν πάντα μια εντυπωσιακή – εξαίσια εμφάνιση και εξαιρετικές επιδόσεις, είναι αυτό στο οποίο επιμένει η AORUS για τους χρήστες.

Η κάρτα γραφικών AORUS MASTER διαθέτει νέα πτερύγια ανεμιστήρα και ειδικό σχεδιασμό επιφάνειας, ο ανεμιστήρας bionic shark WINDFORCE αυξάνει τη στατική πίεση έως και 30%, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το επίπεδο θορύβου έως και 3 dB.

Σε συνδυασμό με το θάλαμο ατμών σε άμεση επαφή, τους πολλαπλούς σωλήνες θερμότητας και τον διευρυμένο αεραγωγό ψύξης της οθόνης στο πίσω μέρος, η κάρτα γραφικών εξασφαλίζει κορυφαία θερμική απόδοση, ακόμη και σε απαιτητικά φορτία.

Η AORUS επαναφέρει επίσης μια αναβαθμισμένη έκδοση των φώτων RGB με τριπλό δακτύλιο, το RGB Halo, που θεωρείται ο ηγέτης του φωτισμού RGB στην αγορά για τις προτιμήσεις πολλών φίλων της AORUS και των DIY enthusiasts.

Αυτό το αγαπημένο χαρακτηριστικό εκμεταλλεύεται την παραμονή της ανθρώπινης όρασης και προσφέρει επιλέξιμα εφέ φωτισμού στους περιστρεφόμενους ανεμιστήρες. Θα κάνει σίγουρα κάθε κατασκευή να λάμπει με στυλ.

Επιπλέον, η LCD Edge View στο πλάι της κάρτας γραφικών δίνει στους χρήστες μια ακόμη επιλογή για να εξατομικεύσουν τις κάρτες τους με κείμενα, εικόνες ή gifs. Μπορεί κανείς επίσης να παρακολουθεί κρίσιμα στατιστικά στοιχεία, όπως η κατανάλωση ενέργειας, οι θερμοκρασίες, οι στροφές του ανεμιστήρα κ.λπ.

Σειρά GIGABYTE με σύστημα ψύξης WINDFORCE – GAMING OC, AERO OC, EAGLE OC

Η κάρτα γραφικών GAMING OC, μια κλασική και δημοφιλής κάρτα γραφικών της GIGABYTE, εστιάζει στις επιδόσεις και τη σταθερότητα, καθιστώντας την κατάλληλη για πολλά διαφορετικά target groups.

Η κάρτα γραφικών AERO OC με τον λευκό σχεδιασμό είναι δημοφιλής για τους σχεδιαστές και τους χρήστες που αγαπούν το λιτό στυλ. Ο ολόλευκος σχεδιασμός είναι πολύ κατάλληλος για συστήματα PC με ανοιχτά χρώματα και μίνιμαλ στυλ ως θέμα.

Και το λογότυπο στην πλευρά της κάρτας μπορεί να αντανακλά το αποτέλεσμα του φωτεινού μοτίβου ουράνιου τόξου λόγω του υλικού. Η κάρτα γραφικών EAGLE OC υιοθετεί ορισμένα στοιχεία του μέλλοντος για να δώσει ένα μοναδικό και εξατομικευμένο χαρακτηρισμό, όπως γραφικά που σχετίζονται με το σύμπαν, σημεία και γεωμετρία, σε κεντρικό σημείο, που φαίνεται έντονα στην εμφάνιση της κάρτας.

Όλες οι αερόψυκτες κάρτες γραφικών της GIGABYTE χρησιμοποιούν το σύστημα ψύξης WINDFORCE. Διαθέτει τρεις μοναδικούς ανεμιστήρες με πτερύγια, που περιστρέφονται εναλλάξ, μεγάλο θάλαμο ατμών με άμεση επαφή με την GPU, σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας, ενεργούς ανεμιστήρες 3D και ψύξη πλαισίου για τη μεγιστοποίηση της απαγωγής θερμότητας.

Οι ανεμιστήρες WINDFORCE χρησιμοποιούν νανολιπαντικό γραφενίου, το οποίο επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα κατά 2,1 φορές, παρέχοντας σχεδόν τη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, ενώ παράλληλα παρέχει αθόρυβη λειτουργία.

Ο ενσωματωμένος διακόπτης Dual BIOS επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν μεταξύ των λειτουργιών OC και SILENT ανάλογα με τις ανάγκες τους χωρίς λογισμικό. Και οι δύο λειτουργίες προσφέρουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις που έχουν ρυθμιστεί από την GIGABYTE, παρέχοντας μια εύχρηστη και πιο ευέλικτη λειτουργία.

Επιπλέον, η κάρτα γραφικών GAMING OC ενσωματώνει επίσης το RGB Halo της AORUS, ενώ οι κάρτες γραφικών AERO OC και EAGLE OC είναι επίσης κατασκευασμένες με φωτισμό RGB, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα εφέ και τα χρώματα RGB μέσω του λογισμικού GCC για να διαμορφώσουν το δικό τους στυλ υπολογιστή.

Λίστα μοντέλων:

Οι κάρτες γραφικών της σειράς GeForce RTX 4080 16GB της GIGABYTE διαθέτουν αναβαθμισμένες μεταλλικές πλάτες με ειδικό σχεδιασμό για να παρέχουν μια πιο ανθεκτική δομή που αποτρέπει την κάμψη και την παραμόρφωση σε μακροχρόνια χρήση.

Επίσης, οι αερόψυκτες κάρτες γραφικών συνοδεύονται από ένα προσαρμοσμένο στήριγμα κατά της καθίζησης που παρέχει τη βελτιστοποιημένη ενίσχυση και βελτιώνει τη συνολική οπτική εμφάνιση. Η GIGABYTE υιοθετεί τον εξαιρετικό σχεδιασμό ισχύος και τα πιστοποιημένα εξαρτήματα ULTRA DURABLE, κάνοντας την κάρτα γραφικών να λειτουργεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και υψηλότερες επιδόσεις.

Για να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήσης, οι κάρτες γραφικών AORUS και GAMING OC παρέχουν στους πελάτες εγγύηση 4 ετών (απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς), ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν το παιχνίδι και να δημιουργούν περιεχόμενο χωρίς καμία ανησυχία. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της GIGABYTE: https://www.gigabyte.com.gr/graphics-cards

Πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Gigabyte.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα