Το νέο update του Cyberpunk 2077 προσθέτει FSR 2.1 παντού!

Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες το patch 1.61 για το Cyberpunk 2077, φέρνοντας στο παιχνίδι έναν μεγάλο αριθμό διορθώσεων και μια σειρά από μικρές βελτιώσεις στο gameplay.

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες προσθήκες στο Patch 1.61 είναι η προσθήκη της τεχνολογίας FidelityFX Super Resolution 2.1 (FSR 2.1) της AMD η οποία φτάνει τόσο στην έκδοση για PC όσο και στις next-gen κονσόλες όπως το Xbox Series X και PlayStation 5.

Για τους παίκτες στο PC, η προσθήκη του FSR 2.1 δίνει στους παίκτες PC μια καλή εναλλακτική στην τεχνολογία DLSS της Nvidia, ένα εξαιρετικό νέο ​​για τους παίκτες στο PC που δε διαθέτουν κάποια RTX κάρτα γραφικών της Nvidia, είτε κάποιες παλιότερες υλοποιήσεις της AMD και όχι τις νεότερες RX 7900 XTX.

Στις κονσόλες, το FSR 2.1 αναμένεται να προσφέρει ισχυρότερα αποτελέσματα χρονικής αναβάθμισης από την υπάρχουσα λύση αναβάθμισης του παιχνιδιού, παρέχοντας καλύτερα οπτικά στους παίκτες της κονσόλας.

Το patch διατίθεται ήδη μέσω του GOG Galaxy launcher και είναι διαθέσιμο όπως προαναφέραμε σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες – όπως και το PC.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα