Rainbow Six Siege ‘Operation Solar Raid’: Το 7ο season ολοκληρώνεται

Η defender Solis και μια νέα πίστα στην Κολομβία θα κλείσουν το 7ο έτος του Rainbow Six Siege της Ubisoft.

Λίγο πριν μπούμε στο όγδοο έτος του R6, η Ubisoft παρουσίασε σε κλειστό κύκλο content creators το τέταρτο season του Year 7, το οποίο φέρνει στο φως την Solis, μαζί με το νέο map στην Κολομβία, ονόματι Nighthaven Labs.

Η Ana Solis Diaz αποτελεί το λίκνο των ειδικών δυνάμεων της Κολομβίας και μαζί με το Spec-IO electro-sensor έρχεται να συμπληρώσει όμορφα το lineup των defenders. Το skill της έχει τη δυνατότητα να σκανάρει τις πατημασιές των εχθρών αποτελώντας κατά μια έννοια το αντίπαλο δέος του Jackal. Όπως είναι φυσικό, το σκάνερ της Solis γνωστοποιεί τις θέσεις των εχθρών σε όλους τους παίκτες του χάρτη.

Το βασικό skill της Solis είναι ένα σκάνερ που αποκαλύπτει τις θέσεις των αντιπάλων

Η main character έχει στην κατοχή της το καταπληκτικό SMG P90, το οποίο με τις πρώτες δοκιμές δείχνει να έχει σχεδόν ανύπαρκτο recoil, επιτρέποντας μανούβρες και γρήγορη κίνηση στον χάρτη. Εναλλακτικά υπάρχει και το shotgun ITA12L για στοχευμένη επίθεση και το μικρό secondary SMG11, ένα είδους Uzi με γρήγορες ριπές και μπόλικο recoil για μέρες.

Το σταθερότατο P90 δε θα το αλλάξουμε για κανέναν λόγο!

Battle Pass: Διαλέγουμε το δρόμο μας

Το Battle Pass σε αυτό το season αλλάζει και αυτό δραστικά. Οι ανταμοιβές που έρχονταν από το Battle Pass ήταν standard, και κάθε επίπεδο που ανεβαίναμε έδινε αντικείμενα για πολλούς χαρακτήρες. Πολλές φορές σε κάποιους που δεν παίζουμε καν. Αυτή τη φορά μπορούμε να εστιάσουμε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη που παίζουμε συχνά και να διαλέξουμε το μονοπάτι που θα δώσει τα περισσότερα σε αυτόν.

Drone customization και Ranked 2.0

Με το , το Rainbow Six Siege φέρνει στο φως και την παραμετροποίηση των drones μας. Η Ubisoft είναι πρόθυμη να ‘ανοίξει την πόρτα’ σε διάφορα attachments και αντικείμενα που αφορούν τα drones, τα οποία θα εισάγονται σταδιακά στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια των διάφορων events που έχει προγραμματίσει.

Όσον αφορά το Ranked mode, η Ubisoft έρχεται με μερικές αλλαγές στο Operation Solar Raid. Από εδώ και στο εξής, το MMR δεν θα καθορίζει την κατάταξη ενός παίκτη. Αντ ‘αυτού, τοποθετούνται τα ‘Ranked Points’ που καθορίζουν την ικανότητα ενός παίκτη. Μαζί η Ubisoft εισάγει και ένα ακόμα rank, το Emerald.

Η προσθήκη της Emerald γίνεται ανάμεσα από την Platinum και την Diamond

Η Ubisoft διόρθωσε επίσης τους περιορισμούς του MMR όταν παίζουμε σε ομάδα. Στο παρελθόν, οι παίκτες που είχαν περισσότερους από 1.000 πόντους διαφορά στο MMR δε μπορούσαν να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Από εδώ και στο εξής οι περιορισμοί αυτοί φεύγουν και έτσι μπορούμε να απολαύσουμε τα ranked matches μας.

Το νέο map: Nighthaven Labs

Σχετικά με το νέο map, το Nighthaven Labs είναι εργαστήρια-εγκαταστάσεις με φωτεινούς διαδρόμους, περίεργα δωμάτια και γενικά άφθονες κρυψώνες για να δοκιμάσουμε τη στρατηγική μας. Υπάρχουν πολλά playstyles που μπορούμε να ακολουθήσουμε – όπως αρμόζει φυσικά στο παιχνίδι.

Η κάτοψη του 1ου ορόφου στη Nighthaven Labs

Αλλαγές στην ταχύτητα και τη ζωή παικτών

Μαζί με το νέο season η Ubisoft πραγματοποιεί και μερικές αλλαγές σε κάποιους operators. Για να μην σας βομβαρδίζουμε με πληροφορίες, ιδού η λίστα:

Attackers

  • Sledge: From two-speed to one-speed
  • Thatcher: From two-speed to one-speed
  • Zofia: From two-speed to one-speed
  • Zero: From two-speed to three-speed

Defenders

  • Mute: From two-speed to one-speed
  • Echo: From one-speed to two-speed
  • Ela: From three-speed to two-speed
  • Melusi: From three-speed to one-speed
  • Aruni: From two-speed to one-speed

Πιο εύκολος χειρισμός με controller

Αν και δεν είναι κάτι που αφορά τους σκληροπυρηνικούς που παίζουν στο PC, το στούντιο ανάπτυξης θα προσθέσει πολλές επιλογές για την παραμετροποίηση των controllers – σε βαθμό που μπορούμε να πειράξουμε κάθε λεπτομέρεια από το πως σηκώνουμε το όπλο, μέχρι την ευαισθησία προς κάθε κατεύθυνση. Στις ρυθμίσεις θα βρούμε μια ολόκληρη σελίδα με επιλογές για να κάνουμε το controller να ανταποκρίνεται ακριβώς όπως το θέλουμε, ενώ αναμένεται να το δούμε σε κονσόλες και PC από τις 21 Νοεμβρίου.

Operation Solar Raid Reveal Video

Από σήμερα 12 Νοεμβρίου, όλοι μπορούν να δοκιμάσουν το νέο map μαζί με τη νέα operator, Solis, στον test server του παιχνιδιού (εμφανίζεται στο Ubisoft Connect). Στο κανονικό παιχνίδι, το νέο season θα εμφανιστεί στις 6 Δεκεμβρίου μαζί με το καινούργιο Battle Pass.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα