Creative Sound Blaster X5: Η high end κάρτα ήχου ανανεώνεται

Η Creative κυκλοφορεί τη Sound Blaster X5, μια USB DAC – κάρτα ήχου και ενισχυτή που καλύπτει όλες τις επιθυμίες ενός απαιτητικού ηχόφιλου. 

Έχοντας στη διάθεσή της κορυφαία εξαρτήματα, πρωτοποριακές τεχνολογίες ήχου, ένα ολοκληρωμένο προφίλ συνδεσιμότητας και εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση σε μια κομψή κατασκευή, η X5 απλά κάνει τα πάντα ως μια συναρπαστική λύση ήχου που δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Η Sound Blaster X5 διαθέτει τόσο την εμφάνιση όσο και την απόδοση.

Διαβάστε το αναλυτικό review της Sound Blaster X5 από το 8Bitz.

Ότι χρειάζεστε για ‘pristine’ ήχο

Η Sound Blaster X5 είναι η πρώτη κάρτα ήχου με σχεδίαση 2 Cirrus Logic CS43198 DAC που παρέχουν αναπαραγωγή χωρίς απώλειες υψηλής ανάλυσης σε 32-bit / 384 kHz PCM, με εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος έως 130 dB DNR. Αυτά τα DAC μπορούν επίσης να αποκωδικοποιήσουν μορφές ήχου σε DoP128 και DSD256 για υψηλής πιστότητας ροή ήχου. Η παραμόρφωση ήχου είναι πρακτικά ανύπαρκτη με έναν υπερ-δειγματοληπτικό διαμορφωτή πολλαπλών bit για απίστευτα χαμηλές τιμές ολικής αρμονικής παραμόρφωσης (0,00018%).

Από στούντιο ακουστικά 600 ohm, συμπεριλαμβανομένων των πιο απαιτητικών μαγνητικών ακουστικών, η Sound Blaster X5 οδηγεί πρακτικά τα πάντα σχεδόν αβίαστα. Η βραβευμένη τεχνολογία διπλής ενίσχυσης ακουστικών Xamp, η οποία βρίσκεται στη σειρά προϊόντων Sound Blaster AE και στο Sound BlasterX G6, λαμβάνει μια σχεδιαστική αναβάθμιση που, σε συνδυασμό με τη διαμόρφωση διπλού DAC και διπλού Xamp, προσφέρει μια πλήρως ισορροπημένη έξοδο ακουστικών και εμπειρία στη νέα X5.

Η εξαιρετική σχεδίαση με έμφαση στην πιστότητα ήχου, χρησιμοποιώντας 2 ειδικά κυκλώματα Xamp που ενισχύουν το αριστερό και το δεξί κανάλι ξεχωριστά. Αυτή η διάταξη εξαλείφει τον θόρυβο που προκαλείται από παρεμβολές στο κύκλωμα και περιορίζει τις παρεμβολές στο ελάχιστο.

Οι λάτρεις του ήχου που θέλουν να προσαρμόσουν τις δικές τους υπογραφές ήχου μπορούν να κάνουν ακριβώς αυτό με τη Sound Blaster X5. Όταν συνδέονται στην εφαρμογή Creative, μπορούν να κάνουν προσαρμογές με ένα equalizer 10 ζωνών, να προσθέσουν Acoustic Engine εφέ, όπως Surround, Crystalizer, Bass ή Dialog+ ή να χρησιμοποιήσουν το CrystalVoice για να βελτιώσουν την ποιότητα επικοινωνίας. Στα παιχνίδια, η λειτουργία Scout Mode βελτιώνει τις ηχητικές ενδείξεις εντός του παιχνιδιού αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες που μπορούν να προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η Sound Blaster X5 υποστηρίζει επίσης ASIO 2.2 για αναπαραγωγή και εγγραφή χαμηλού latency, καθώς και εύκολη πρόσβαση σε πολλαπλές εισόδους και εξόδους ήχου.

Περισσότερα νέα:

Υπερπλήρης συνδεσιμότητα

Η Sound Blaster X5 γίνεται το ηχητικό hub σας. Η ευελιξία της φαίνεται επίσης από τη συμβατότητα με διάφορες συσκευές, όπως gaming κονσόλες, PC αλλά και πολλά ακόμα συστήματα ψυχαγωγίας. Υπάρχουν αμφίδρομες υποδοχές RCA και TOSLINK Optical, μια βολική θύρα ήχου και τροφοδοσίας USB-C, καθώς και μια θύρα μικροφώνου 3,5 mm.

Υπάρχει επίσης θύρα 4,4 mm για ισορροπημένα ακουστικά επιπέδου στούντιο και θύρα 3,5 mm για κανονικά ακουστικά. Και οι 3 θύρες χρησιμοποιούν επιχρυσωμένους συνδέσμους υψηλής ποιότητας για καλύτερη απόδοση. Διαθέτει επίσης δέκτη Bluetooth 5.0 και ειδική θύρα ήχου USB-A για σύνδεση με ασύρματους πομπούς ήχου, καθώς και εξωτερικά ηχεία USB, ακουστικά και μικρόφωνα. Τέλος, τα κουμπιά και οι διακόπτες είναι όλα τους εύκολα προσβάσιμα από την πρόσοψη της κάρτας ήχου διευκολύνοντας έτσι τη χρήση της.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η Sound Blaster X5 κοστίζει 309.99€ και είναι διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Creative.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα creative.com.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Creative.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα