Το Cyberpunk 2077 HD Reworked Project βρίσκεται σε ανάπτυξη

Ο κόσμος των παιχνιδιών εξελίσσεται συνεχώς και με συνεχώς αυξανόμενες νέες τεχνολογίες, οι δυνατότητες για ακόμα πιο καθηλωτικό gaming είναι περισσότερες από ποτέ.

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών ήταν σίγουρα το Cyberpunk 2077, ένα sci-fi RPG που διαδραματίζεται σε μια δυστοπική μελλοντική μητρόπολη. Το παιχνίδι βρισκόταν υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση τόσο στους παίκτες όσο και στους λάτρεις της τεχνολογίας, ιδίως μετά το προβληματικό λανσάρισμα τον Δεκέμβριο του 2020.

Η πολωνική CD Projekt Red που υπογράφει την ανάπτυξη βελτίωσε τα όποια προβλήματα και πλέον ο τίτλος είναι αρκετά εντυπωσιακός σε κονσόλες και PC, ενώ περιλαμβάνει και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες όπως το Nvidia DLSS 3 αλλά και το AMD FSR, προς βελτίωση του framerate. Το game studio υποστηρίζει και ενθαρρύνει τους modders να φτιάξουν περιεχόμενο για το παιχνίδι, αυξάνοντας τις δυνατότητές του και προσφέροντας ένα εναλλακτικό gameplay.

Enter “Cyberpunk 2077 HD Reworked Project”

Η κοινότητα βέβαια δεν έχει σταματήσει να προσθέτει πράγματα στο game, και κάπως έτσι γεννήθηκε το “Cyberpunk 2077 HD Reworked Project”. Το project αυτό έχει ως στόχο να βελτιώσει τα γραφικά και τη συνολική οπτική ποιότητα του παιχνιδιού, κάνοντας το ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Το “Cyberpunk 2077 HD Reworked Project” αναπτύσσεται από μια ομάδα εξειδικευμένων modders και προγραμματιστών με βασικό τον Halk Hogan (όχι Hulk), οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να ανεβάσουν τα γραφικά του παιχνιδιού εστιάζοντας κυρίως στα low resolution textures που υπάρχουν στον τίτλο.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε πότε θα εμφανιστεί το συγκεκριμένο project, όμως περιμένουμε περισσότερα από τους developers σύντομα.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα