Skroutz και Public στην αγορά των μεταχειρισμένων συσκευών

Public και η Skroutz εισέρχονται στην αγορά των μεταχειρισμένων συσκευών κινητών τηλεφώνων και φορητών υπολογιστών, αξιοποιώντας την ανάγκη των καταναλωτών για πιο συμφέρουσες λύσεις και την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση για αγορές που υπηρέτησαν τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Πλαίσιο έχει ήδη επισκευασμένα και εκθεσιακά προϊόντα εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ η Κωτσόβολος δημιούργησε ένα κατάστημα outlet το καλοκαίρι του 2022.

Το κρίσιμο στοιχείο για την είσοδο της Public στην αγορά των “second hand” προϊόντων ήταν η εξαγορά του 50% της εταιρείας iRepair, η οποία ειδικεύεται στις επισκευές κινητών τηλεφώνων, ταμπλέτ και ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών της Apple.

Μέσω του νέου concept SecondGo της Public, προσφέρονται iPhone και φορητοί υπολογιστές. Οι επισκευές έχουν γίνει από την iRepair και τα προϊόντα θα πωλούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας.

Η αγορά συνοδεύεται από 12μηνη εγγύηση και παράδοση εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση επιστροφής εντός 30 ημερών, επιστρέφονται τα χρήματα.

Οι μεταχειρισμένες συσκευές είναι έως 50% φθηνότερες από τις καινούργιες.

Η Skroutz επίσης προσφέρει κινητά τηλέφωνα και φορητούς υπολογιστές, με εγγύηση 2 ετών και δυνατότητα επιστροφής μέσω του λογαριασμού στην πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα