Update για τα προβλήματα των Samsung 990 Pro

Υπήρξε πολλή κουβέντα γύρω από τους SSD της Samsung τον τελευταίο καιρό, ειδικά τη νέα σειρά 990 PRO των δίσκων υψηλής απόδοσης PCIe 4.0, για τους οποίους πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι φθείρονται γρηγορότερα από το αναμενόμενο σύμφωνα με τις μετρήσεις που βρέθηκαν στο λογισμικό SSD Magician της Samsung ή Crystal Disk Info.

Απαντώντας σε αυτές τα σχόλια, η Samsung εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση, επιβεβαιώνοντας ότι στέκεται στο προϊόν της και ότι διερευνά ενεργά το ζήτημα. Τα καλά νέα είναι ότι φαίνεται πως σύντομα θα υπάρξει νέο firmware που διορθώνει την κατάσταση.

Η Samsung στέκεται πίσω από την ποιότητα των SSD της, συμπεριλαμβανομένου του νέου NVMe M.2 SSD 990 Pro. Είμαστε ενήμεροι για τις αναφορές αυτού του προβλήματος και διερευνούμε επί του παρόντος, καθώς οι διαμορφώσεις των χρηστών ποικίλλουν.

Ακόμα και τώρα δεν είναι σαφές τι συμβαίνει με τους 990 Pro της Samsung. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι το “ποσοστό SMART” της μονάδας, όπως φαίνεται στο λογισμικό SSD Magician της Samsung (το οποίο μπορεί επίσης να φανεί ως Health Status στο Crystal Disk Info), πέφτει ταχύτερα από το αναμενόμενο.

Αυτά τα ποσοστά έχουν σχεδιαστεί για να καταγράφουν τη διάρκεια ζωής ενός SSD και οι χρήστες δηλώνουν ότι μειώνονται με ανησυχητικό ρυθμό.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα