Rainbow Six Siege: Το 8ο έτος φέρνει τη νέα operator Brava!

Η Ubisoft αποκάλυψε το Year 8 Season 1 του Rainbow Six Siege, Operation Commanding Force, το οποίο εισάγει νέα χαρακτηριστικά, μια νέα Operator και “μέτρα κατά της τοξικότητας”.

Η νέα σεζόν εγκαινιάζει επίσης το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό Mousetrap του παιχνιδιού, το οποίο σημαίνει ότι οι παίκτες που παίζουν σε κονσόλες και χρησιμοποιούν ποντίκι και πληκτρολόγιο θα παίρνουν ποινή βλέποντας το input lag να αυξάνεται δραματικά.

“Στόχος αυτής της ποινής είναι να ενθαρρύνει το δίκαιο gameplay αφαιρώντας το αθέμιτο πλεονέκτημα που έχουν οι παίκτες με ποντίκι και πληκτρολόγιο στις κονσόλες”, εξηγεί η Ubisoft. “Όσο είναι ενεργή, η συνεχής χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου αυξάνει σταδιακά την υστέρηση για αρκετούς αγώνες, καθιστώντας δυσκολότερο το aim. Η ολοκλήρωση αγώνων με χειριστήριο θα μειώσει σταδιακά την υστέρηση πίσω στο κανονικό”.

Brava: η νέα attacker της Season 8

Η νέα operator Brava είναι η νέα attacker της σεζόν και έρχεται παρέα με το gadget Kludge Drone. Αυτό το drone διακόπτει την παρακολούθηση από τον εχθρό, και επαναχρησιμοποιεί τακτικές του προς όφελος των attackers. Το βασικό όπλο της Brava είναι το PARA-308 ή το CAMRS ενώ για δευτερεύον όπλο μπορεί να έχει το USP40 ή το Super Shorty.

Το Commanding Force εξισορροπεί επίσης και τον Zero. Επιπλέον, το σύστημα reload βλέπει μεγάλες αλλαγές. Πλέον, όταν κάνουμε reload το όπλο μας και διακόψουμε το animation, το όπλο θα μείνει με μια σφαίρα στη θαλάμη (τα closed bolt), οπότε η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται με περισσότερη σύνεση απ’ ότι στο παρελθόν.

Υπάρχουν επίσης νέα χαρακτηριστικά onboarding, συμπεριλαμβανομένων των Beginner Challenges και Specialty Challenges, με το πρώτο να προσδιορίζει το στυλ παιχνιδιού ενός Operator στο παιχνίδι. Το δεύτερο είναι επίσης εκεί για να βοηθήσει τους νέους παίκτες να μάθουν τις “διάφορες ειδικότητες Operator”.

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως και τις 20 Μαρτίου, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν το περιορισμένης διάρκειας Year 8 pass, το οποίο ξεκλειδώνει τέσσερα seasonal Battle Passes, πρόσβαση σε νέους Operators 14 ημέρες πριν την κυκλοφορία, “αποκλειστικά” exotic skins και 10% έκπτωση σε αντικείμενα στο κατάστημα. Αν επιλέξετε το Premium Year Pass, ωστόσο, θα πάρετε όλα τα παραπάνω καθώς και 20 επιπλέον “Battle tokens που οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκλειδώσουν τις ανταμοιβές πιο γρήγορα”.

Μια ματιά στο year 8 roadmap

Η season 1 θα κάνει τη χρήση keyboard & mouse στις κονσόλες πιο δύσκολη, αφού το Mousetrap θα αποτρέπει τους cheaters από το να χρησιμοποιούν αυτού του είδους το πλεονέκτημα όταν παίζουν εναντίον παικτών με χειριστήρια.

Η season 2 θα εισαγάγει έναν Σουηδό operator, θα πραγματοποιήσει rework στην πίστα Consulate ενώ η Arcade playlist θα μείνει μόνιμα στο παιχνίδι. Επιπλέον, το Shooting Range θα ενημερωθεί με νέες λειτουργίες και στόχους που θα βοηθήσουν νέους παίκτες και και όσους επιστρέφουν στο παιχνίδι για μια γρήγορη εξάσκηση.

Ο operator της season 3 έρχεται από τη Νότια Κορέα, φέρνοντας μια σε βάθος ανανέωση του Quick Match. Ο operator της season 4 θα έρθει από την Πορτογαλία μαζί με έναν ολοκαίνουργιο χάρτη και ένα ζωτικής σημασίας χαρακτηριστικό: τη λίστα αναπαραγωγής Defender AI, προσφέροντας έναν νέο τρόπο στους παίκτες να εξασκούνται στους operators, να δοκιμάζουν στρατηγικές και να βελτιώνουν την προσέγγισή τους σε διαφορετικούς χάρτες.

Το Season 1 Battle Pass εισάγει επίσης το Bravo Pack Ticket, “ένα σπάνιο αντικείμενο που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια αποκλειστική ανταμοιβή από την τελευταία συλλογή Bravo” μόλις φτάσετε στο επίπεδο 100 στο Battle Pass αυτής της σεζόν.

Το Rainbow Six Siege κυκλοφορεί τώρα σε PC, PS5, Xbox Series X και κονσόλες τελευταίας γενιάς.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Ubisoft.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα