Εντυπωσιακή δείχνει η νέα MEG 342C QD-OLED Gaming οθόνη της MSI

Η MSI επιβεβαίωσε ότι η gaming οθόνη MEG 342C QD-OLED θα ξεκινήσει το ταξίδι της στην αγορά τον επόμενο μήνα, προσφέροντας στους χρήστες ένα 34 ιντσών Quantum OLED panel με μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 175Hz.

Με το OLED πάνελ, οι gamers μπορούν να περιμένουν εξαιρετικά γρήγορους χρόνους απόκρισης 0,1ms, εκθαμβωτικά highlights και εξαιρετικά βαθύ μαύρο. Ο χρόνος απόκρισης της MSI MEG 342C είναι το επόμενο σημαντικό βήμα στο χώρο των monitors και ήδη οθόνες της LG διαθέτουν το συγκεκριμένο spec.

Με το Quantum Dot OLED panel, η νέα οθόνη MEG 342C QD-OLED της MSI μπορεί να προσφέρει στους χρήστες μέγιστη φωτεινότητα περίπου 1.000 nits και πιστοποίηση DisplayHDR True Black 400. Αυτό καθιστά την οθόνη MEG 342C QD-OLED της MSI μια εξαιρετική οθόνη για παιχνίδια HDR και αναπαραγωγή ή δημιουργία HDR περιεχομένου. Η οθόνη υποστηρίζει επίσης variable refresh rate (VRR) με adaptive-sync, επιτρέποντας υποστήριξη VRR τόσο σε κατόχους AMD και Nvidia GPUs.

Προς το παρόν, η MSI δεν έχει αποκαλύψει την τιμολόγηση της νέας της οθόνης, αν και θεωρείται άμεσος ανταγωνιστής της εξίσου ακριβής και πολυτελούς Alienware AW3423DW της Dell. Και οι δύο οθόνες χρησιμοποιούν το ίδιο πάνελ Quantum Dot OLED της Samsung και οι δύο οθόνες αναμένεται να έχουν παρόμοια τιμολόγηση (περίπου 1300€). Η MSI επιβεβαίωσε ότι θα γίνει διαθέσιμη τον Μάρτιο του 2023.

Η MSI χαρακτηρίζει την MEG 342C QD-OLED ως έχουσα “QD Premium Colour”, με την οθόνη να προσφέρει στους χρήστες ευρεία γκάμα χρωμάτων με κάλυψη 99,3% DCI-P3, 97,8% Adobe RGB και 139,1% sRGB. Αυτή η οθόνη λέγεται επίσης ότι είναι εργοστασιακά βαθμονομημένη και διαθέτει τιμή delta E<2.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα