Τα GIGABYTE AERO 2023 Laptops για δημιουργούς τώρα διαθέσιμα!

Τα GIGABYTE AERO 16 OLED και AERO 14 OLED είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά. Τα νέας γενιάς creator laptop είναι σχεδιασμένα τόσο για τους δημιουργούς περιεχομένου όσο και για τους δημιουργικούς επαγγελματίες, με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς και τις GPUs NVIDIA GeForce RTX 40 Series Laptop που μειώνουν το χρόνο απόδοσης 3D από 2,5 ώρες σε μόλις 10 λεπτά.

Διαθέτουν επίσης εκπληκτική οθόνη με εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων και σχεδιασμό που εστιάζει στη δημιουργία, όλα αυτά σε ένα λεπτό και φορητό σύνολο για βελτιστοποιημένη δημιουργική εμπειρία οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Η εξαιρετική οθόνη είναι αυτό που κάνει το AERO να ξεχωρίζει από τη μεγάλη ποικιλία laptop για δημιουργούς. Οι οθόνες του AERO 16 OLED και του AERO 14 OLED είναι εργοστασιακά βαθμονομημένες με X-Rite 2.0 και επικυρωμένες από την Pantone για ακριβή χρώματα από το κουτί.

Με τιμή Delta E μικρότερη από 1, αυτά τα laptops διαθέτουν τη μικρότερη χρωματική διαφορά και προσφέρουν τις πιο ακριβείς χρωματικά οθόνες μεταξύ άλλων.

Το AERO 16 OLED έρχεται με εκπληκτική ανάλυση 4K UHD+, ενώ το AERO 14 OLED διαθέτει ανάλυση 2,8K QHD+, και τα δύο με αναλογία διαστάσεων 16:10 που παρέχει άφθονο χώρο στην οθόνη για βελτιωμένη παραγωγικότητα.

Και τα δύο laptops έχουν πιστοποιηθεί από την TÜV Rheinland Eyesafe και διαθέτουν πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του δημιουργικού τομέα να εργάζονται άνετα για μεγάλα χρονικά διαστήματα, διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια των χρωμάτων.

Τα AERO 16 OLED και AERO 14 OLED έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά από πλευράς επιδόσεων, με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel Core 13ης γενιάς και τις GPU NVIDIA GeForce RTX 40 Series Laptop. Επιπλέον, η πιστοποίηση NVIDIA Studio διασφαλίζει ότι οι φορητοί υπολογιστές έχουν βελτιστοποιηθεί για σταθερότητα και απόδοση, παρέχοντας απρόσκοπτη υποστήριξη για τα ευρέως χρησιμοποιούμενα δημιουργικά λογισμικά.

Και τα δύο laptop διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, με ανθεκτικό και εξαιρετικά λεπτό σώμα από κράμα αλουμινίου, κατασκευασμένο με διαδικασία φρεζαρίσματος CNC.

Το AERO 14 OLED είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ, με βάρος μόλις 1,49 kg, καθιστώντας το μια βολική επιλογή για τους δημιουργικούς ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιριδίζον LOGO και τα γυάλινα touchpads που απωθούν το νερό και προστατεύουν από δαχτυλιές προσθέτουν μια σύγχρονη πινελιά σε αυτά τα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα laptop.

Αφήστε το κάθε χρώμα να μετρήσει με τα AERO creator laptops 2023, τα οποία είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, μπείτε στο επίσημο site της εταιρίας.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα