Η EA Games αναγνώρισε το προβληματικό λανσάρισμα του Star Wars Jedi: Survivor

Η EA παραδέχτηκε ότι το Star Wars Jedi: Survivor έχει αρκετά προβλήματα στην έκδοση για PC και ‘τρέχει’ για να τα διορθώσει.

Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τις “κυρίως αρνητικές” βαθμολογίες στο Steam, καθώς οι αγοραστές του παιχνιδιού αναφέρουν προβλήματα απόδοσης του παιχνιδιού στο PC.

Στην ανακοίνωσή της, η EA ανέφερε ότι πολλοί gamers στο PC αντιμετωπίζουν “χαμηλό framerate” όταν παίζουν το παιχνίδι με μια high-end GPU και μια “CPU χαμηλότερης απόδοσης”. Αν και με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί, τα προβλήματα απόδοσης του Jedi: Survivor ποικίλουν.

Οι περισσότερες από τις αναφορές που έχουμε διαβάσει σχετικά με το Jedi: Survivor στο PC προέρχονται από κακή αξιοποίηση των σύγχρονων επεξεργαστών από το παιχνίδι, καθώς το παιχνίδι δεν φαίνεται να εκμεταλλεύεται τον υψηλό αριθμό πυρήνων/νημάτων των περισσότερων σύγχρονων gaming συστημάτων.

Πολλοί παίκτες αναφέρουν συχνή πτώση των FPS σε περίπου 30 FPS, σε σύστημα που διαθέτει CPU και GPU που υπερβαίνουν κατά πολύ τις προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος του Star Wars Jedi: Survivor. Παρακάτω, το απολογητικό μήνυμα της εταιρίας προς τους κατόχους του τίτλου.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα