Raijintek Ponos Ultra: Ένα mid tower case για enthusiasts

Το Ponos Ultra, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά specs και την καλαίσθητη σχεδίαση.

Η νέα προσθήκη στη σειρά Ponos είναι ένα ευρύχωρο και ποιοτικό case που στοχεύει να καλύψει όσους ψάχνουν μεγάλες ανέσεις χωρίς να θέλουν να σπαταλήσουν αρκετά χρήματα.

Το Ponos Ultra υποστηρίζει μητρικές έως και E-ATX και κάρτες γραφικών με μήκος μέχρι 400mm, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για gamers που ψάχνουν ένα ευρύχωρο case για να στεγάσουν όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή τους. Η υποστήριξη τροφοδοτικών ATX πλήρους μεγέθους (μέχρι 235mm) είναι επίσης ένα ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό για όσους θέλουν να βάλουν το τεραστίων διαστάσεων (και χωρητικότητας) τροφοδοτικό από το προηγούμενο build τους.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του case, είναι η υποστήριξη για πολλά συστήματα ψύξης. Η ultra έκδοση του Ponos έρχεται με τέσσερις ανεμιστήρες ARGB (high airflow), με τρεις στο μπροστινό μέρος και έναν στο πίσω μέρος. Ο ARGB φωτισμός προσθέτει μια επιπλέον πινελιά κάνοντάς το να ξεχωρίζει επάνω ή και κάτω από το γραφείο.

Επιπλέον, το case διαθέτει πολλούς αεραγωγούς για μέγιστη ροή αέρα, εξασφαλίζοντας ότι τα εξαρτήματά σας παραμένουν δροσερά και λειτουργούν βέλτιστα.

Συνολικά, το Raijintek Ponos Ultra φαίνεται μια εξαιρετική επιλογή για όποιον βρίσκεται τώρα στην αγορά για νέο case. Με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το ευρύχωρο εσωτερικό της και τις εντυπωσιακές δυνατότητες ψύξης, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς PC builders.

Πληροφορίες για την τιμή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην επίσημη σελίδα του Ponos Ultra.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα