Η Creative Sound Blaster Katana SE ‘ταράζει’ τα νερά των sound bars

Η νέα ηχομπάρα διαθέτει όλες τις εντυπωσιακές δυνατότητες ήχου της σειράς Katana,  προσφέροντας μπάσα χωρίς πρόσθετο όγκο.

Η Creative ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Sound Blaster Katana SE, μιας gaming soundbar της σειράς Katana, η οποία επιτρέπει πλέον στους χρήστες να απολαμβάνουν ισχυρό ήχο αβίαστα χωρίς πρόσθετο βάρος.

Με το βραβευμένο σύστημα bi-amplified four-driver και το DSP πολλαπλών πυρήνων της Creative, αυτή η νέα ηχομπάρα μπορεί να προσφέρει πλούσιο και ισχυρό ήχο με εξαιρετική ευκρίνεια και ένταση, χωρίς να χρειάζεται subwoofer.

Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Super X-Fi, τις δυνατότητες 5.1 virtual surround και τις ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, η Sound Blaster Katana SE είναι η ιδανική soundbar για gamers, λάτρεις του κινηματογράφου και της μουσικής που θέλουν μια ενισχυμένη εμπειρία ήχου χωρίς συμβιβασμούς στο χώρο ή την ποιότητα ήχου.

Η Sound Blaster Katana SE προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου που πραγματικά αψηφά το μέγεθός της.

Πρόκειται για μια απρόσκοπτη αλλά ισχυρή λύση ήχου στους χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν τον gaming ήχο τους. Εξοπλισμένη με tweeter από υφασμάτινο θόλο 0,75″ που βοηθούν στην παραγωγή καθαρότερων και πιο εκλεπτυσμένων υψηλών συχνοτήτων και αναβαθμισμένα mid-bass dual up-firing drivers μεγέθους 3″ που προσφέρουν μπάσα με πλήρη ήχο, το νέο soundbar ξεπερνά τις προσδοκίες και προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου που διαψεύδει το μέγεθός του.

Όπως και ο προκάτοχός της, η Sound Blaster Katana SE έρχεται με αποκωδικοποιητή Dolby Audio, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να αναδημιουργούν εύκολα την κινηματογραφική εμπειρία ήχου στην άνεση του σπιτιού τους.

Αυτό που κάνει την Sound Blaster Katana SE να ξεχωρίζει είναι η τεχνολογία Super X-Fi, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου μέσω των ακουστικών τους, ιδανική για gaming αργά τη νύχτα χωρίς να ενοχλούνται οι γείτονες.

Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν το SXFI Battle Mode και το Scout Mode για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα παιχνίδια FPS εντοπίζοντας με ακρίβεια την τοποθεσία του εχθρού τους μέσω βελτιωμένων ηχητικών ενδείξεων και ανίχνευσης ήχου.

Συνδέοντας την ηχομπάρα στην εφαρμογή Creative, οι χρήστες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν την εμπειρία ήχου τους μέσω της σουίτας Acoustic Engine και να επιλέξουν τις προτιμώμενες λειτουργίες φωτισμού RGB, καθιστώντας την μοναδικά δική τους. Αυτές οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως προφίλ είτε στην εφαρμογή είτε στα προγραμματιζόμενα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο, παρέχοντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες τους για ήχο και φωτισμό διαμορφώσεις.

Mπορεί επίσης να τοποθετηθεί εύκολα στον τοίχο, καθιστώντας την μια βολική προσθήκη που εξοικονομεί χώρο σε οποιαδήποτε εγκατάσταση οικιακής ψυχαγωγίας.

Η Sound Blaster Katana SE λειτουργεί επίσης ως ένας ενιαίος κόμβος ήχου με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών συνδεσιμότητας, όπως USB, HDMI ARC, οπτική θύρα, υποδοχή ακουστικών και Bluetooth 5.0.

Λειτουργεί επίσης με διάφορες πλατφόρμες, από κονσόλες παιχνιδιών όπως PS5, PS4, κονσόλες σειράς Xbox και Nintendo Switch έως υπολογιστές, Mac και κινητές συσκευές. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο beamforming μικρόφωνο, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μεταπηδούν σε κλήσεις απευθείας, καθιστώντας την ιδανική και για τηλεδιασκέψεις.

Τέλος, η all-in-one soundbar εμπλουτίζει τη σειρά Katana παρουσιάζοντας μια πιο ολοκληρωμένη σειρά λύσεων ήχου για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών χρήσης, διευκολύνοντας τους χρήστες να βρουν την τέλεια εφαρμογή για τις δικές τους.

Η Sound Blaster Katana SE κοστίζει 329.99€ και είναι διαθέσιμο στο Creative.com.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.creative.com/katanase

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Creative.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα