Dark Base Pro 901: Η πολυπόθητη αναβάθμιση στο κουτί της bequiet!

Η be quiet! παρουσίασε το πολυαναμενόμενο Dark Base Pro 901, το οποίο παρουσιάστηκε στην Computex 2023.

Ως διάδοχος της δημοφιλούς Dark Base Pro 900, αυτό το νέο PC case υψηλών προδιαγραφών θέτει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις. Είτε θέτετε ως προτεραιότητα την αθόρυβη λειτουργία είτε την εξαιρετική απόδοση, το Dark Base Pro 901 είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Ας βουτήξουμε στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το case να ξεχωρίζει.

Απαράμιλλη ευελιξία και φιλική προς το χρήστη σχεδίαση

Το Dark Base Pro 901 υιοθετεί έξυπνες σχεδιαστικές γραμμές, με αποτέλεσμα απαράμιλλη ευελιξία στη συναρμολόγηση του συστήματος. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, το case επιτρέπει την εύκολη συναρμολόγηση του συστήματος ακόμα και με ανεστραμμένη (ανάποδη) διάταξη.

Το επάνω και το μπροστινό μέρος του case διαθέτουν εναλλάξιμα πάνελ (mesh ή κλειστό), επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή στις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, η ενσωμάτωση ARGB φωτισμού και η δυνατότητα κάθετης εγκατάστασης της κάρτας γραφικών φροντίζει για την εντυπωσιακή εικόνα του build.

Και μην ξεχνάτε τον αναβαθμισμένο ασύρματο φορτιστή 15W, ο οποίος φορτίζει το smartphone σας πιο γρήγορα από ποτέ. Για να συμπληρώσει το Dark Base Pro 901, η be quiet! παρουσιάζει επίσης το Riser Cable και το νέο HDD Cage 2.

Aθόρυβη λειτουργία, βελτιωμένη απόδοση

Το Dark Base Pro 901 δίνει προτεραιότητα τόσο στην αθόρυβη λειτουργία όσο και στην απόδοση. Προσφέρει μια λύση για ψύξη προσανατολισμένη στην αθόρυβη και βελτιστοποιημένη απόδοση στο επάνω και στο μπροστινό μέρος, χάρη στα παρεχόμενα εναλλάξιμα πάνελ.

Αυτά τα πάνελ, μαζί με ένα αποσπώμενο επάνω και μπροστινό στήριγμα που διαθέτει πλήμνη ανεμιστήρα και σύνδεσμο pogo pin, διευκολύνουν την εύκολη εγκατάσταση ψυγείων και ανεμιστήρων. Το σύστημα ράγας της θήκης καθιστά την επίτευξη μιας ανεστραμμένης διάταξης αβίαστη.

Το Dark Base Pro 901 εκμεταλλεύεται τους νεότερους ανεμιστήρες Silent Wings 4 της be quiet!, οι οποίοι συνδυάζουν βελτιστοποιημένα για την αθόρυβη λειτουργία πτερύγια και ένα πλαίσιο σε σχήμα χοάνης παρέχοντας τέλεια ισορροπία μεταξύ (σχεδόν) αθόρυβης λειτουργίας και airflow.

Η εξαιρετική στατική πίεση που παράγεται από αυτούς τους ανεμιστήρες ενισχύει σημαντικά την ικανότητα ψύξης του Dark Base Pro 901.

Άφθονος χώρος για δημιουργικότητα

Με τις γενναιόδωρες διαστάσεις του, το Dark Base Pro 901 εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητά σας.

Φιλοξενεί θέσεις για ψυγεία μεγέθους έως και 420 mm στο μπροστινό μέρος, ενώ επιπλέον ανεμιστήρες μπορούν να τοποθετηθούν σε ολόκληρο το case, συμπεριλαμβανομένου του πλευρικού πάνελ. Η ευέλικτη βάση για τη GPU αποτρέπει αποτελεσματικά το κρέμασμά της, ακόμη και με βαριές κάρτες γραφικών.

Για τη διατήρηση ενός καθαρού και οργανωμένου εσωτερικού, το κουτί διαθέτει δύο μπάρες καλωδίων, μία μέσα στο σημείο της GPU και μία άλλη δίπλα στη μητρική, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διαχείριση καλωδίων. Το Dark Base Pro 901 έρχεται με υποστήριξη για έναν δίσκο 5,25″, δύο σκληρούς δίσκους ή έξι δίσκους SSD, με δυνατότητες επέκτασης για 5 επιπλέον σκληρούς δίσκους ή 10 επιπλέον δίσκους SSD.

Το υψηλής ποιότητας, πλήρως πλαϊνό πάνελ από tempered glass προσφέρει εκπληκτική θέα των εξαρτημάτων σας. Επιπλέον, η σχεδίαση του case χωρίς εργαλεία επιτρέπει την ανάπτυξη χωρίς προβλήματα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για κάθε build.

Κομψή σχεδίαση με διακριτικό φωτισμό

Το Dark Base Pro 901 διαθέτει λεπτές και κομψές σχεδιαστικές πινελιές. Η πρόσοψη και το κάλυμμα του τροφοδοτικού διαθέτουν φωτισμό ARGB, προσφέροντας μια πινελιά φωτισμού, διατηρώντας παράλληλα τη συνολική εκλέπτυνση του κουτιού.

Ελέγξτε με ευκολία τις ρυθμίσεις φωτισμού και ανεμιστήρα μέσω των κουμπιών αφής στο πάνελ εισόδου/εξόδου. Επιπλέον, το κουτί περιλαμβάνει έναν ασύρματο φορτιστή για συσκευές με δυνατότητα Qi, εξασφαλίζοντας ότι οι συσκευές σας παραμένουν ενεργοποιημένες χωρίς την ανάγκη για καλώδια. Να είστε σίγουροι με την πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 3 ετών, η οποία αποδεικνύει ακόμη περισσότερο τη δέσμευση της be quiet! για ποιότητα και ικανοποίηση των πελατών.

Νέα αξεσουάρ: HDD Cage 2

Σε συνδυασμό με το Dark Base Pro 901, η be quiet! παρουσιάζει δύο συναρπαστικά αξεσουάρ συμβατά με το κουτί και επιλεγμένα μοντέλα του χαρτοφυλακίου προϊόντων της.

Το Riser Cable είναι ένα καλώδιο μεταφοράς δεδομένων υψηλής ταχύτητας σχεδιασμένο για κάρτες PCIe 4.0. Διαθέτει κομψό μαύρο σχεδιασμό και αποτρέπει αποτελεσματικά τη χαλάρωση της κάρτας γραφικών κατά την κατακόρυφη τοποθέτηση, προσφέροντας τόσο λειτουργικότητα όσο και αισθητική. Επιπλέον, το HDD Cage 2 είναι ένας κλωβός μονάδας δίσκου χωρίς εργαλεία, που επιτρέπει την εγκατάσταση ενός επιπλέον HDD ή δύο SSD στο Dark Base Pro 901 και σε μελλοντικές be quiet! περιπτώσεις.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το Dark Base Pro 901 θα είναι διαθέσιμο από τις 27 Ιουνίου, με προτεινόμενη τιμή 319,90€ / 299,90 / £319,99.

Την ίδια ημέρα, η be quiet! θα κυκλοφορήσει επίσης το Riser Cable και το HDD Cage 2, σε τιμές €59,90 / $54,90 / £59,99 και €9,90 / $9,90 / £9,99, αντίστοιχα. Αγκαλιάστε το μέλλον των περιβλημάτων PC με το Dark Base Pro 901 και ανεβάστε την υπολογιστική σας εμπειρία σε νέα ύψη.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της bequiet!

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα