Creative Outlier Free: Τα ‘αθλητικά’ ακουστικά για την προπόνηση

Τα νέα Creative Outlier Free Pro+ και Creative Outlier Free+ διαθέτουν ρυθμιζόμενους μετατροπείς που όχι μόνο ταιριάζουν με το ρυθμό σας, αλλά τον ενισχύουν με τα εκρηκτικά σε ζωντάνια χρώματά τους.

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των Creative Outlier Free Pro+ και Creative Outlier Free+, των τελευταίων bone conduction ακουστικών της που εντάσσονται στην αγαπημένη σειρά Outlier. 

Τα νέα ακουστικά προσφέρουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης open-ear με καλύτερη ακρίβεια και βέλτιστη απόδοση ηχητικής αγωγιμότητας μέσω των καινοτόμων ρυθμιζόμενων μετατροπέων που προσαρμόζονται στο μοναδικό περίγραμμα των αυτιών κάθε ατόμου.

Με τη δυνατότητα προσαρμογής της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν πλέον να απολαμβάνουν απαράμιλλη άνεση και σταθερότητα, που τους επιτρέπει να εστιάζουν στη μουσική ή τις κλήσεις τους χωρίς περισπασμούς. 

Με τις εκρηκτικές χρωματικά επιλογές που διαθέτουν, οι τελευταίες εκδόσεις Plus προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη πινελιά στην καθημερινή ζωή του χρήστη.

Απολαύστε μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που αγκαλιάζει τα αυτιά σας σωστά, παρέχοντας ποιοτικό ήχο που κινείται μαζί σας.

Για το Creative Outlier Free+, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του κλασικού αλλά κομψού σκούρου γκρι του σχιστόλιθου και του ματ μαύρου συνδυασμού ή να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση επιλέγοντας το συνδυασμό του σκούρου γκρι του σχιστόλιθου και του πράσινου ασβέστη.

Τα Creative Outlier Free Pro+, από την άλλη, διατίθεται στο μπλε της νύχτας με μαύρο ματ ή στο μπλε της νύχτας σε συνδυασμό με φλογερό πορτοκαλί. Με αυτές τις πρόσθετες επιλογές χρωμάτων, οι χρήστες μπορούν πλέον να ταιριάξουν τα ακουστικά τους με το προσωπικό τους στυλ.

Σχεδιασμένα για ενεργό τρόπο ζωής,  αυτά τα bone conduction ακουστικά είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στα στοιχεία της φύσης. 

Το Creative Outlier Free+ διαθέτει πιστοποίηση IPX5, ενώ το Creative Outlier Free Pro+ IPX8 και ενσωματωμένη μνήμη 8GB, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν απόλυτη ελευθερία αναπαραγωγής ήχου ενώ τρέχουν, κάνουν ποδηλασία, ή ακόμη και κολυμπούν. 

Μαζί με απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και εκτεταμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 10 ώρες, αυτά τα ακουστικά είναι οι τέλειοι σύντροφοι, παρέχοντας εντυπωσιακή απόδοση ήχου σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Και δεν είναι μόνο αυτό – η Creative θα κυκλοφορήσει επίσης μια μίνι έκδοση των bone conduction ακουστικών της τον Αύγουστο του 2023 που θα είναι κατάλληλη για προ-εφήβους και εφήβους, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν τις αγαπημένες τους μελωδίες και να βιώσουν ποιοτικό ήχο με άνετη εφαρμογή.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το Creative Outlier Free+ διατίθεται στα 99.99€ στο Creative.com.

Το Creative Outlier Free Pro+ διατίθεται στα 129.99€ στο Creative.com.

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Creative.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα