Ολόφρεσκο trailer του νέου Call of Duty: Modern Warfare III

Campaign, Zombies και Multiplayer λαμβάνουν ραγδαίες αλλαγές και το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.

Η Activision κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ παιχνιδιού για το Call of Duty: Modern Warfare 3, δίνοντας στους παίκτες μια πρώτη ματιά στην καμπάνια του παιχνιδιού και λεπτομέρειες σχετικά με την προγραμματισμένη Open Beta και τα μπόνους προ-παραγγελίας του παιχνιδιού.

Το Call of Duty: Modern Warfare 3 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, με μια πλήρη καμπάνια single-player, ένα zombies game mode και ένα πλήρες multiplayer mode.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Call of Duty, το campaign του Modern Warfare III θα διαθέτει “Open Combat Mission“, οι οποίες είναι ανοιχτές σε σχέση με τις αποστολές των παλαιότερων παιχνιδιών και διαθέτουν πολλαπλές πιθανές διαδρομές και στόχους.

Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν αυτές τις αποστολές όπως επιθυμούν, δίνοντας έμφαση στο στυλ του εκάστοτε παίκτη. Κατά μία έννοια, αυτές οι αποστολές μοιάζουν πολύ με τις ανοιχτές αποστολές παιχνιδιών όπως το Crysis.

Με τη φετινή λειτουργία multiplayer, το Modern Warfare III υπόσχεται στους παίκτες “μία από τις μεγαλύτερες συλλογές χαρτών που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ”, με αρκετούς δημοφιλείς χάρτες να επιστρέφουν από παλαιότερους τίτλους Call of Duty.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι χάρτες Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass και Wasteland του Modern Warfare II (2009), οι οποίοι έχουν ξαναχτιστεί από την αρχή και έχουν βελτιωθεί.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα