Καινούργιες GPUs ετοιμάζει η AMD στη φετινή Gamescom 2023

Η Gamescom 2023 θα είναι ένα τεράστιο γεγονός για την AMD και το επίκεντρο θα είναι καθαρά το gaming.

Η AMD επιβεβαίωσε ότι θα είναι παρούσα στην Gamescom 2023 και ότι η εταιρία θα διοργανώσει μια εκδήλωση με την ονομασία “AMD Gaming Festival 2023”, όπου η εταιρία θα έχει ένα “Highlight Show” που θα φιλοξενηθεί από τους Scott Herkelman και Frank Azor στις 25 Αυγούστου.

Ο Scott Herkelman έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η AMD έχει προγραμματίσει “σημαντικές ανακοινώσεις” για την Gamescom και οι φήμες λένε ότι η AMD σχεδιάζει να αποκαλύψει δύο κάρτες γραφικών βασισμένες στο RDNA 3 στην εκδήλωση.

Αυτές οι GPU είναι οι φημολογούμενες Radeon RX 7800 XT και Radeon RX 7700 XT της AMD, οι οποίες θα ακολουθήσουν τις RX 7900 XTX. Η AMD επιβεβαίωσε επίσης ότι οι gamers θα μπορούν να “παίξουν και να δοκιμάσουν το πιο πρόσφατο gaming hardware” και να “βιώσουν ολοκαίνουργια παιχνίδια με FSR” στην Gamescom.

Οι κάρτες γραφικών Radeon RX 7800 XT και Radeon RX 7700 XT της AMD θα καλύψουν το σημαντικό κενό μεταξύ των καρτών γραφικών Radeon RX 7600 και Radeon RX 7900 XT της AMD, δίνοντας ανταγωνιστές στις κάρτες γραφικών RTX 4060 Ti και RTX 4070 της Nvidia με βάση το RDNA 3.

Στην Gamescom, αναμένουμε επίσης ότι η AMD θα παρουσιάσει την τεχνολογία FSR 3.0, το αντίπαλο δέος της AMD στο χαρακτηριστικό DLSS 3 Frame Generation της Nvidia.

Η AMD δεν θα συζητήσει την AI ή άλλες τεχνολογίες που δεν αφορούν το gaming στην Gamescom, θα μιλήσει μόνο για το hardware και την τεχνολογία που επηρεάζει τους gamers.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα