Τα Creative Zen Air DOT φέρνουν ποιοτικό ήχο με μόλις 33 γραμμάρια

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative Zen Air DOT, της νεότερης προσθήκης στην κατηγορία true wireless ακουστικών.

Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν τέλεια στην παλάμη του χρήστη, ενώ προσφέρουν ήχο με ισχύ που ξεπερνά κατά πολύ την αναμενόμενη βάσει της συμπαγούς μορφής και της φιλικής τιμής τους.

Παρόλο που ζυγίζουν μόνο 33 γραμμάρια, τα ακουστικά Creative Zen Air DOT προσφέρουν πολύ περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι, με προσαρμοσμένους drivers νεοδυμίου 13 mm, διπλά μικρόφωνα με τεχνολογία ακύρωσης περιβάλλοντα θορύβου (ENC), μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 24 ώρες, συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και βαθμολογία IPX4, που τα καθιστά τον ιδανικό σύντροφο ήχου για κάθε χρήστη.

Τα Creative Zen Air DOT προσφέρουν ισχυρό και λεπτομερή ήχο με βαθιά μπάσα, καθαρά μέσα και ψηλά, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετικό ήχο με κάθε ρυθμό.

Μαζί με τη σύνδεση Bluetooth 5.3 και την αυτονομία των 24 ωρών (7 ώρες με μία μόνο φόρτιση), οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν τη μουσική τους αδιάκοπα, όλη την ημέρα, καθιστώντας τους τον τέλειο σύντροφο για καθημερινές μετακινήσεις, προπονήσεις ή ταξίδια. Επιπλέον, η βαθμολογία IPX4 προσφέρει προστασία από το νερό, καθιστώντας τα κατάλληλα για έντονες προπονήσεις και υπαίθριες δραστηριότητες.

Εξοπλισμένα με διπλά μικρόφωνα ενισχυμένα με την τεχνολογία Environmental NoiseCancellation (ENC), τα νέα ακουστικά Creative Zen Air DOT απογειώνουν την ποιότητα κλήσης. Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα αναλύουν και φιλτράρουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο του περιβάλλοντος, παρέχοντας κρυστάλλινη φωνητική είσοδο για καλύτερη ποιότητα κλήσης, ανεξάρτητα από το περιβάλλον.

Επιπλέον, τα Creative Zen Air DOT ενσωματώνονται απρόσκοπτα εφαρμογές όπως το Siri και το Google Assistant, προσφέροντας έλεγχο hands-free και πρόσθετη άνεση για μια πραγματικά συνδεδεμένη εμπειρία.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Τα Creative Zen Air DOT διατίθενται στα 29,99€ στο Creative.com.

Περισσότερες πληροφορίες στο creative.com/ZenAirDOT.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα