Η Microsoft ‘βάζει φωτιά’ με νέο AI περιεχόμενο στα μελλοντικά games

Το game development θα γίνει ακόμα πιο πλούσιο σε περιεχόμενο, αφού η Microsoft ξεκινά τη συνεργασία της με την Inworld AI.

Το Xbox και η Inworld AI, μια νεοσύστατη εταιρεία που αναπτύσσει εικονικούς χαρακτήρες με τεχνητή νοημοσύνη (real-time AI NPCs στην ουσία), συνεργάζονται για τη δημιουργία εργαλείων με τεχνητή νοημοσύνη που θα βοηθήσουν την αφήγηση και τη δημιουργία χαρακτήρων κατά το game development.

Η πολυετής σύμπραξη των δύο έχει ως στόχο να ενεργοποιήσει τη δημιουργικότητα που εμπνέεται από την ΤΝ στα βιντεοπαιχνίδια και να προσφέρει ένα προσιτό, υπεύθυνα σχεδιασμένο σύνολο εργαλείων ΤΝ πολλαπλών πλατφορμών.

Απώτερος στόχος; Να βοηθήσει και να ενισχύσει τους δημιουργούς στο σχεδιασμό διαλόγων, ιστοριών και αποστολών.

Η συνεργασία θα εισαγάγει δύο κρίσιμα εργαλεία:

  • AI Design Copilot: Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά και να ενδυναμώνει τους σχεδιαστές παιχνιδιών στην εξερεύνηση πιο δημιουργικών ιδεών, μετατρέποντας τις προτροπές σε λεπτομερή σενάρια, δέντρα διαλόγων, αποστολές και άλλα.
  • AI Character Runtime Engine: Αυτή η μηχανή μπορεί να ενσωματωθεί στον game client και επιτρέπει ολοκαίνουργιες αφηγήσεις με ιστορίες που δημιουργούνται δυναμικά, μοναδικές αποστολές και προσωποποιημένους διαλόγους.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα