Και η Gigabyte στον χορό των RTX 40 Super με εντυπωσιακά μοντέλα

Η Gigabyte ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της σειράς καρτών γραφικών RTX 40 SUPER, που περιλαμβάνει τις RTX 4080 SUPER, RTX 4070 Ti SUPER και RTX 4070 SUPER, σε συνολικά 14 παραλλαγές.

Οι πρόσφατες προσθήκες στην οικογένεια RTX 40 βελτιώνουν την gaming εμπειρία με αυξημένο αριθμό πυρήνων, διευρυμένη VRAM και υψηλότερες ταχύτητες μνήμης, προσφέροντας σημαντική αύξηση της απόδοσης σε σχέση με τις αντίστοιχες μη SUPER.

Οι παραπάνω βελτιώσεις παρέχουν στους gamers τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τα όρια των high-resolution textures και των περίπλοκων visual effects σε απαιτητικά παιχνίδια, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία AI του DLSS 3 frame generation. Αυτή η καινοτομία δημιουργεί πρόσθετα καρέ και βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας, παρέχοντας μια βέλτιστη gaming εμπειρία σε εκείνους που δίνουν προτεραιότητα στις επιδόσεις.

Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη που βασίζεται σε προσομοιώσεις διαφόρων σεναρίων χρήσης, η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Gigabyte έχει βελτιστοποιήσει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των καρτών, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή απόδοση.

Για να προσφέρουν τις απόλυτες επιδόσεις στο gaming, διατηρώντας παράλληλα τη θερμοκρασία σε καλό επίπεδο, οι κάρτες γραφικών της σειράς Gigabyte RTX 40 SUPER διαθέτουν το signature σύστημα ψύξης WINDFORCE, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει δροσερή και αθόρυβη λειτουργία σε συνθήκες απαιτητικού gaming.

Ο σχεδιασμός των ανεμιστήρων που περιστρέφονται εναλλάξ όχι μόνο αυξάνει την πίεση του αέρα αλλά και ελαχιστοποιεί τις αναταράξεις. Συμπληρωματικά, το Screen Cooling διαθέτει ένα μεγάλο αεριζόμενο backplate που παρέχει μια πρόσθετη δίοδο για την απαγωγή της θερμότητας.

Η premium έκδοση AORUS MASTER πηγαίνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, διαθέτοντας την τεχνολογία WINDFORCE Bionic shark fan. Αυτή η προσθήκη αυξάνει τη στατική πίεση έως και 30% και μειώνει τα επίπεδα θορύβου έως και 3 dB, διαφοροποιώντας τους από τους κανονικούς ανεμιστήρες σε αντίστοιχα RPM.

Συνδυαστικά με έναν θάλαμο ατμών σε άμεση επαφή με τους εσωτερικούς πυρήνες και πολλαπλά heat pipes, η AORUS MASTER εξασφαλίζει κορυφαία θερμική απόδοση υπό απαιτητικές συνθήκες.

Η AORUS MASTER προσφέρει επίσης ένα premium πακέτο πρόσθετων χαρακτηριστικών. Το εμβληματικό RGB Halo δημιουργεί συναρπαστικά, ελεγχόμενα εφέ φωτισμού στα περιστρεφόμενα fans, προσθέτοντας μια πινελιά gaming style σε κάθε build.

Το LCD Edge View, μια ενσωματωμένη πλευρική οθόνη LCD στην AORUS GeForce RTX 4080 SUPER MASTER, επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύσουν τη ρύθμιση με κείμενα, εικόνες ή gifs, ενώ παράλληλα παρακολουθούν τα στατιστικά στοιχεία της κάρτας γραφικών σε πραγματικό χρόνο, όπως η κατανάλωση ενέργειας, οι θερμοκρασίες κ.λπ.

Η Gigabyte , ως στρατηγικός συνεργάτης της NVIDIA, δεσμεύεται να αναπτύξει ένα πλούσιο οικοσύστημα AI, υποσχόμενη στους χρήστες μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία AI.

Για να ανακαλύψετε περισσότερα σχετικά με τις κάρτες γραφικών της σειράς Gigabyte RTX 40 SUPER, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://bit.ly/GIGABYTE_2024_CES_RTX_40_SUPER_GR

Με πληροφορίες από το δελτίο τύπου της Gigabyte.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα