Το Need for Speed γίνεται 30 και το γιορτάζει

Η Criterion Games ανακοίνωσε σε blog της ότι θα φέρει στο Need for Speed: Unbound, το τελευταίο από τους racing τίτλους της, πολλά και διάφορα updates.

Το δημοφιλές franchise Need for Speed γίνεται 30 φέτος και η Criterion, που αναπτύσσει πλέον τους τίτλους με εκδότρια την Electronic Arts, ετοιμάζει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Τα ενδιαφέροντα πράγματα αφορούν το νεότερο παιχνίδι, Need for Speed Unbound, το οποίο βρίσκεται ήδη στον δεύτερο χρόνο της κυκλοφορίας του και οι βλέψεις του studio είναι να δούμε στοιχεία από τα παλιά παιχνίδια της σειράς.

Την ίδια στιγμή, η Criterion υπόσχεται να βελτιώσει πολλά bugs και να φέρει διορθώσεις τις οποίες ζητούσε καιρό η κοινότητα, βελτιώνοντας την συνολική εικόνα του Unbound.

Παρά τις φήμες και τις μέτριες κριτικές που δέχτηκε το Unbound, η Criterion δείχνει ενδιαφέρον – ίσως το μεγαλύτερο που έχουμε δει στα τελευταία NFS – και ετοιμάζει έξτρα περιεχόμενο, όπως και drag racing στο Unbound, μαζί με πλήρως παραμετροποιήσιμα αυτοκίνητα σε νεότερο update.

Πριν από λίγες ώρες, εμφανίστηκε το NFS Unbound Vol 6 update που προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά όπως PvP modes, ενώ η AUDI επιστρέφει με δύο αυτοκίνητα.

Πηγή.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα