Η Lian Li στην Computex 2024: Cases και Prototypes!

Η Lian Li συμμετέχει στην Computex 2024 μας δείχνει μερικά από τα πιο πρόσφατα cases και prototypes: LANCOOL 207, LANCOOL 217 με ξύλινη αισθητική και O11 Vision Compact.

Επιπλέον η Lian Li θα αποκαλύψει διάφορα αξεσουάρ όπως τα STRIMER PLUS V3 και UNI FAN SL V3, τα οποία διαθέτουν έναν επαναστατικό ασύρματο ελεγκτή που εξαλείφει ουσιαστικά όλα τα καλώδια των ανεμιστήρων.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περιμένουν μια επίδειξη της συνεργασίας μεταξύ Lian Li και SignalRGB, που προσφέρει έναν πιο βολικό τρόπο ελέγχου των εφέ φωτισμού για γρήγορο και εύκολο συγχρονισμό των RGB για όλα τα εξαρτήματα.

Η Lian Li θα παρουσιάσει μια σειρά από νέα προϊόντα και πρωτότυπα στην Computex 2024, όπως τα:

  • Νέα κουτιά: LANCOOL 207, LANCOOL 217 και O11 Vision Compact.
  • Ασύρματο ελεγκτή για ανεμιστήρες UNI FAN SL V3 και STRIMER PLUS V3 fan controller.
  • Συνεργασία με την SignalRGB για βελτιωμένο έλεγχο φωτισμού.

Νέα κουτιά Lian Li

  • Το LANCOOL 207 είναι ένα κουτί μεγέθους M-ATX με συμβατότητα ATX. Διαθέτει αρκετό χώρο για ψύκτες υγρού AIO 360mm στην κορυφή, κάρτες γραφικών μήκους έως 410 mm και τροφοδοτικά μήκους έως 160 mm.
  • Το LANCOOL 217 διαθέτει ιδιαίτερη αισθητική χάρη στο πραγματικό ξύλο που το περιβάλλει. Διαθέτει δύο στρώματα προστασίας από σκόνη στο μπροστινό πλαίσιο και υποστηρίζει ψύκτες CPU και GPU.
  • Το O11 VISION Compact αποτελεί μια πιο συμπαγή έκδοση του δημοφιλούς κουτιού O11 VISION που κατέκλυσε την αγορά και τα PC Builds φτιάχνοντας το δικό του trend. Η εταιρία μας δίνει δύο επιλογές για το επάνω κάλυμμα, ένα γυάλινο για ολοκληρωτική θέα και ένα από ύφασμα για καλύτερη ροή αέρα.

Επαναστατικός ασύρματος ελεγκτής Lian Li

Η Lian Li θα παρουσιάσει έναν επαναστατικό ασύρματο ελεγκτή για τα αξεσουάρ των πλαισίων της. Αυτός ο ελεγκτής θα εξαλείψει την ανάγκη για διαφορετικούς ελεγκτές για διαφορετικές γενιές προϊόντων.

Αρχικά, ο ασύρματος ελεγκτής θα ενσωματωθεί στους ανεμιστήρες UNI FAN SL V3 και στα STRIMER PLUS V3, με περισσότερα προϊόντα να ακολουθήσουν στο μέλλον.

Συνεργασία Lian Li και SignalRGB

Η Lian Li συνεργάζεται με την SignalRGB για να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία ελέγχου φωτισμού.

Η συνεργασία αυτή φέρνει μια beta έκδοση του L-Connect 3 ενσωματωμένη με το SignalRGB, επιτρέποντας τον έλεγχο των εφέ φωτισμού σε όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Αυτό θα παρέχει στους χρήστες έναν πιο εύκολο και ομοιόμορφο τρόπο διαχείρισης του φωτισμού του υπολογιστή τους.

Πληροφορίες από το δελτίο τύπου της LianLi. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Lian Li.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα