Lian Li και Lamborghini δίνουν τα χέρια με το ‘ειδικό’ O11D EVO RGB

Έχοντας βαρεθεί τα τετριμμένα κουτιά των υπολογιστών η Lian Li έρχεται να ταράξει (ελαφρώς) τα νερά της αγοράς με μια συνεργασία που θα συζητηθεί – και το Lian Li O11D EVO RGB Lamborghini.

Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής κουτιών υπολογιστών συνεργάζεται με την Lamborghini για να φέρει στην αγορά μια ειδική έκδοση του πολυβραβευμένου της O11D EVO RGB, αντλώντας άφθονη έμπνευση από τα θρυλικά supercars της Lamborghini.

“Με την παρουσίαση του O11D EVO RGB Automobili Lamborghini Edition, επιβεβαιώνουμε τη σταθερή δέσμευσή μας στην καινοτομία και την αριστεία”, δήλωσε ο Jameson Chen, CEO της Lian Li. “Αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο τη σύμπραξη με ένα εμβληματικό όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου, αλλά και τον επαναπροσδιορισμό των ορίων στη συναρμόγηση ενός PC.”

Φυσικά, όλα τα γνωστά στοιχεία του O11D EVO παραμένουν ίδια στο Lian Li O11D EVO RGB. Ωστόσο το εμβληματικό λογότυπο της Lamborghini κοσμεί το μπροστινό πάνελ, ενώ στοιχεία του κουτιού κατασκευάζονται από ανθρακονήματα για να δώσουν μια νέα πνοή και στα 6498 κομμάτια που θα παραχθούν συνολικά.

Περισσότερα για το PC case υπάρχουν στο site της Lian Li, ενώ το κόστος του ανέρχεται στα 349.99€ στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα