Silent Wings 4: Οι performance ανεμιστήρες της BeQuiet αναβαθμίζονται αισθητά

Η γερμανική εταιρία αναβαθμίζει αισθητά τους νέους της ανεμιστήρες και οι Silent Wings 4 αναμένονται στα μέσα Ιουλίου στην αγορά στις εκδόσεις Silent Wings 4 και Silent Wings 4 Pro.

Με την ανάπτυξη να έχει ξεκινήσει το 2017 φαίνεται πως η BeQuiet περίμενε την ιδανική στιγμή για να αποκαλύψει τους νέους Silent Wings της. Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, μαζί με τις αναβαθμίσεις στα fans έρχονται και αναβαθμίσεις στο σασί και σε άλλα σημεία των ανεμιστήρων.

Τα σημεία που εστιάζει η γερμανική BeQuiet είναι στο πλαίσιο των ανεμιστήρων, στη νέα διαρρύθμιση των blades, στο έξι πόλων μοτέρ που βελτιώνει την κατανάλωση αλλά και στην ύπαρξη fluid-dynamic bearings για αυξημένη διάρκεια ζωής που θα φτάσει και τις 300,000 ώρες.

Οι έξτρα γωνίες που δίνονται με τους Silent Wings 4 διευκολύνουν την εγκατάσταση σε cases και ψυγεία υδρόψυξης, ενώ οι Pro ενσωματώνουν και έξτρα διακόπτη που ρυθμίζει τη μέγιστη ταχύτητα ανάλογα με το μοντέλο του ανεμιστήρα. Έτσι, η επιλογή ενός ανεμιστήρα για case fan η radiator fan είναι υπόθεση μόνο ενός μικρού διακόπτη.

Αν και τα βελτιωμένα blades υπόσχονται σημαντική αύξηση στο airflow, η τιμή αυτή δεν αναφέρεται ακόμα, κάτι που λογικά θα μάθουμε μόλις κυκλοφορήσουν και επίσημα στις 19 Ιουλίου.

Silent Wings 4: Οι performance ανεμιστήρες της BeQuiet αναβαθμίζονται αισθητά

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα