Modder έφερε το AMD FSR 2.0 στο Red Dead Redemption 2

Το παιχνίδι της Rockstar έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση από την κοινότητα και το AMD FidelityFX Super Resolution 2.0 έρχεται σαν mod για να βελτιώσει τις επιδόσεις πολλών gamers.

Μετά τα mods στο Cyberpunk 2077 αλλά και ένα ακόμα που ήρθε για το εξίσου γνωστό Dying Light 2, ακόμα ένα mod έρχεται στο προσκήνιο, και αυτή τη φορά για το Red Dead Redemption 2.

Όπως καταλαβαίνετε, οι modders βλέπουν ότι είναι εύκολο να αντικαταστήσουν τον κώδικα στο game που αφορά το NVIDIA DLSS 2.0, με αυτόν του FSR 2.0, μιας σχετικής τεχνικής της AMD, η οποία όμως σε αντίθεση με την NVIDIA, είναι διαθέσιμη σε πολλές γενιές καρτών γραφικών.

Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και αρκετά, όπως αναφέρουν πηγές, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες, και να φροντίσετε να κλείσετε την πρόσβαση στο internet, καθώς το mod μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες, αφού η Rockstar είναι… απρόβλεπτη.

Εγκατάσταση (GitHub):

  1. Ensure you are using DX12 for RDR2 and not Vulkan!
  2. Ensure asyncComputeEnabled is set to false in your system.xml file found in DocumentsRockstar GamesRed Dead Redemption 2Settingssystem.xml
  3. Download the latest release
  4. Unzip the contents to your RDR2 executable directory
  5. Run RDR2
Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα