Η AOC προσθέτει VRR και Adaptive Sync στην “προσιτή 4Κ” οθόνη U28G2XU2

Ο μαγικός αριθμός “2” στο τέλος του μοντέλου υποδηλώνει ότι η η U28G2XU2 είναι η νέα έκδοση της U28G2XU που έρχεται με μειωμένη τιμή και ξεκινά να κυκλοφορεί.

Η εταιρία ανανέωσε την U28G2XU και προσθέτει VRR με Adaptive Sync και το NVIDIA G-Sync στην φαρέτρα των specs ανανεώνοντας την πρόταση για την competitive gaming κατηγορία.

Η U28G2XU2 έρχεται με δύο θύρες HDMI 2.1, IPS panel, ανάλυση 3840 x 2160 pixels και ρυθμό ανανέωσης 144Hz για αρκετά ομαλό gameplay σε πλήθος παιχνιδιών. Με τη διαγώνιο των 28 ιντσών, η πληροφορία συρρικνώνεται και έτσι εάν το σύστημά μας είναι αρκετά ισχυρό ή έχουμε κάποια από τις νέες κονσόλες, τότε το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Οι λάτρεις των competitive αλλά και των sports / adventure παιχνιδιών θα δουν άμεσα τη διαφορά ωστόσο ο σημαντικός λόγος της επανακυκλοφορίας είναι το VRR.

Το Variable Refresh Rate είναι η “απάντηση” της βιομηχανίας των κονσολών στο AMD FreeSync και το NVIDIA G-Sync. Μιας και οι καινούργιες κονσόλες Xbox Series S, X και PlayStation 5 υποστηρίζουν μεταβαλλόμενο ρυθμό ανανέωσης έως τα 120Hz, ενώ με την υποστήριξη του βασικού VESA DisplayHDR 400 οι δυνατότητες της οθόνης επεκτείνονται σημαντικά.

Το σημαντικότερο απ’ όλα ωστόσο είναι η τιμή της συγκεκριμένης και εδώ βλέπουμε ότι η AOC επιλέγει τα 799€, με άμεση κυκλοφορία μέσα στον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα