Το Lian Li Lancool III κάνει το κουτί, cool ξανά!

Βελτιωμένο σε πολλά σημεία το τρίτο Lancool της Lian Li η οποία το φέρνει στο 2022 με εξαιρετικό airflow.

Η εταιρία πατάει γερά πάνω στη δοκιμασμένη συνταγή του Lancool II (Mesh), το οποίο μαζί με το O11 Dynamic την έβαλαν στα σαλόνια των πιο εντυπωσιακών – και πολυ-παιγμένων cases – της αγοράς.

Αν και με μικρές διαφορές βλέπουμε την σίτα στην πρόσοψη πιο μικρή, δίνοντας έτσι χώρο στα αλουμινένια panels της πρόσοψης τα οποία έχουν φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου.

Από πλευράς υδροψύξεων, τόσο οι προκάτοχοί του, όσο και το νεότερο Lancool III υποστηρίζει έως τρία ψυγεία μεγέθους έως 360mm επάνω, μπροστά και κάτω, ενώ το πλαϊνό παράθυρο είναι μεγάλο και ευδιάκριτο, με τα κάτω panels να ανοίγουν προς τα κάτω, αποκαλύπτοντας τους χώρους για δίσκους.

Για το συγκεκριμένο, η Lian Li αναφέρει ότι έχει μεγαλύτερο airflow, ενώ έρχεται με τέσσερις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες 140mm, και δύο συνολικά εκδόσεις, RGB και χωρίς RGB και σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο.

Η προπώληση ξεκινάει ήδη από σήμερα και οι προτεινόμενες τιμές είναι $149-$159 για το non-RGB σε μαύρο και λευκό αντίστοιχα, και $159-$169 για την RGB έκδοση σε μαύρο και άσπρος αντίστοιχα.

Από πλευράς διαθεσιμότητας, το case είναι διαθέσιμο στο Newegg και στο Caseking.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα