Τα Xbox Series X/S θα ξεκινούν 5 δευτερόλεπτα ταχύτερα χάρη σε λιγότερα boot animations!

Η Microsoft κάνει τις νέες της κονσόλες ακόμα πιο γρήγορες και το νέο update βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμαστική φάση.

Τίποτα δεν είναι πιο όμορφο, από το να βλέπεις την κονσόλα σου ή το PC σου να ξεκινάει σε χρόνο ντετέ. Πέρα από το boot time, οι νέες κονσόλες με τους ταχύτατους SSDs υπόσχονταν πρώτα απ’ όλα μικρά loading times που οδηγούσαν σε σχεδόν αδιάλειπτο gaming ανά πάσα στιγμή.

Η Microsoft όμως βλέπει ότι ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό και ετοιμάζει ένα update που στόχο έχει να μειώσει το χρόνο εκκίνησης της κονσόλας, από τελείως κλειστή. Οι πληροφορίες έρχονται από τους insiders που λαμβάνουν δοκιμαστικές εκδόσεις του λειτουργικού για το Xbox και το μόνο που χρειάστηκε από τον κολοσσό, ήταν να μειώσει το χρόνο που τρέχουν κάποια boot animations.

Όπως γνωρίζουμε και από τα Windows, ιδίως τις παλιότερες εκδόσεις, τα animations στο boot έπαιζαν κάποιο ρόλο στην εκκίνηση του PC, οπότε η μείωση κατά 5 δευτερόλεπτα που υπόσχεται το νέο update για τα Xbox Series X/S, μοιάζει αληθινή και λογική!

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα