Η Corsair θα χάσει μέχρι και $10 εκ. μέσα στο καλοκαίρι, και το ξέρει

Οι χαμηλές πωλήσεις που σημειώθηκαν το πρώτο μισό του 2022 έχουν βάλει σε μπελάδες την αμερικανική εταιρία η οποία ψάχνει τη διέξοδο.

Η Corsair Gaming είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των περιφερειακών και των μνημών, και έχει μια αρκετά επιτυχημένη πορεία τόσο στον τομέα της ψύξης όσο και στο χώρο των cases. Η ασφυκτική πίεση στην αγορά το τελευταίο διάστημα έκανε μεγάλο κακό στην Corsair η οποία περιμένει χαμηλότερα έσοδα μέχρι και 10 εκ δολάρια για το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι διαρκώς αυξανόμενες τιμές στο εμπόριο και οι εντάσεις στην Ουκρανία που συνεχίζονται, και όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο αυξήσεις σε μεμονωμένα προϊόντα, αλλά και πολλές ελλείψεις.

Πηγές αναφέρουν ότι με αυτά κατά νου, αρκετά καταστήματα έχουν βάλει φρένο στις παραγγελίες νέου hardware και έτσι η Corsair έχει μείνει με πολλά προϊόντα στις αποθήκες της, συμπεριλαμβανομένων και των νέων της οθονών. Το “φρένο” έχει μπει και από την ίδια αγορά, αφού να θυμίσουμε ότι μέχρι πρότινος δύσκολα μπορούσαμε να στήσουμε έναν καινούργιο υπολογιστή, με τις κάρτες γραφικών να είναι άφαντες.

Τώρα που οι τιμές επιστρέφουν σε πιο λογικά επίπεδα η Corsair ελπίζει σε αύξηση των πωλήσεων που θα κλιμακωθούν μέχρι και το τέλος του έτους, αφού ο κόσμος θα ξεκινήσει τις αναβαθμίσεις του παλιού εξοπλισμού του.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα