Καλοκαιρινές διακοπές με τη νέα Creative Stage Air V2

Η Creative λανσάρει ακόμα μια ηχομπάρα, αυτή τη φορά πλήρως φορητή, και μαζί της γεμίζει με ήχο τον χώρο μας.

Η συγκεκριμένη έχει σχεδιαστεί για να κάθεται και στο γραφείο, με την Creative να μας δείχνει ένα απλό εικαστικό για το πως μπορούμε να την τοποθετήσουμε κάτω από την οθόνη μας. Η Creative Stage Air V2, όντας πλήρως φορητή, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού καθώς προσφέρει πλήθος συνδέσεων, όπως USB-C αλλά και Bluetooth 5.3 για όλες τις συμβατές συσκευές.

Η ηχομπάρα συνδέεται και με όλες τις σύγχρονες κονσόλες όπως το PlayStation 5 και το Nintendo Switch, ενώ εάν έχουμε κάποια άλλη πηγή, αυτή μπορεί να συνδεθεί μέσω μιας απλής AUX 3.5mm.

Οι διαστάσεις της είναι μικρές και έτσι η μετακίνηση γίνεται απλή υπόθεση, ενώ από πλευράς βάρους δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προβληματίσει με τα 1.23kg της. Δύο είναι τα ηχεία που βρίσκονται στο εσωτερικό της Creative Stage Air V2, και με την προσεκτική τους σχεδίαση φαίνεται πως τα 2x5W αρκούν για να γεμίσουν με ήχο το χώρο μας, ακόμα και σε μεσαία ένταση. Παρόλο που η Creative δεν αναφέρει ύπαρξη subwoofer, το μπάσο είναι μελετημένο και γίνεται δυνατό με τους ειδικά σχεδιασμένους θαλάμους.

Την Stage Air V2 θα τη βρείτε ήδη στα καταστήματα και στο www.creative.com με τιμή από τα 54,99€.

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα