Με all-AMD hardware έρχεται το νέο gaming laptop Corsair VOYAGER a1600

Η Corsair κατασκευάζει τα περισσότερα parts ενός PC και μόλις πριν από μερικές ώρες μας έδειξε το VOYAGER a1600, μια απόπειρα να δείξει ότι μπορεί να φτιάξει και gaming laptops!

Το VOYAGER (όχι τα USB sticks) έρχεται ως μέρος του προγράμματος “AMD Advantage” και αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι έρχεται με hardware της AMD, ενώ η Corsair αναλαμβάνει, πρακτικά, όλα τα υπόλοιπα όπως τις μνήμες, τον SSD, τη σχεδίαση και φυσικά την πώληση σε επιλεγμένα σημεία.

Η Corsair έρχεται παρέα με ένα premium στην τιμή ($2,699) και όπως έχουν ήδη δείξει οι πρώτες εκτιμήσεις των reviewers, η Corsair θα μπορούσε και καλύτερα. Το συγκεκριμένο έρχεται με τον επεξεργαστή AMD Ryzen 9 6900HS και την κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 6800M και 32GB DDR5 μνήμη.

Κατασκευαστικά, έχουμε μια επιθετική σχεδίαση, όμορφους μεντεσέδες για την οθόνη και εξίσου καλαίσθητες γρίλιες περιμετρικά του πληκτρολογίου. Λίγο πιο κάτω, το μεγαλοπρεπές trackpad μας θυμίζει έντονα MacBook Pro της Apple με το μεγάλο του εμβαδόν. Το keyboard είναι μηχανικό και οι διακόπτες είναι τύπου Cherry MX με οπίσθιο RGB LED φωτισμό.

Η οθόνη είναι 16 ιντσών και ανάλυσης 2560 x 1600 pixels, IPS, με ρυθμό ανανέωσης 240Hz και με υποστήριξη AMD FreeSync για χορταστικό gameplay. Ένα ακόμα εντυπωσιακό feature του συγκεκριμένου είναι η ενσωμάτωση του Camera Hub software της Elgato, η οποία ανήκει εδώ και καιρό στην Corsair.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό feature του συγκεκριμένου είναι η ενσωμάτωση του Camera Hub software της Elgato, η οποία ανήκει εδώ και καιρό στην Corsair.

Το Voyager βρίσκεται είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην προαναφερθείσα τιμή των $2,699 από το site της Corsair αλλά και από επιλεγμένους μεταπωλητές.

Ακολουθήστε το 8Bitz.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα για το PC Hardware!

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα